LJAJIĆ: dr Lejla Bašić Ćeranić je simbol borbe protiv COVID-19 u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Povodom smene dr Lejle Bašić Ćeranić oglasio se i Protpredsenik vlade Srbije i ministar Rasim Ljajić, koji je izjavio, da je bio iznenađen kada se na društvenim mrežama pojavila vest da je dr Lejla Bašić Ćeranić smenjena, i da je mislio da se radi o nekoj lažnoj vesti kojih je u prethodnom periodu bilo puno na teritoriji Novog Pazara.

499F8037 B205 4E7A 90CF 905CE3DDE60B

{module Oglas 1 – 2020}

“Međutim kada sam video rešenje o njenoj smeni, pozvao sam direktora OB Meha Mahmutovića koji mi je rekao da se ne radi o smeni, već samo o zameni dok se ona nalazi na godišnjem odmoru. Nakon toga sam pozvao i dr Lejlu Ćeranić kako bih utvrdio o čemu se radi iz prve ruke, i ona mi je rekla da je bila iznenađena kada joj je kurirom poslato rešenje o toj smeni (zameni) i da njoj uopšte nije stalo do tog mesta već je razočarana načinom na koji je to urađeno” rekao je Ljajić.

{module Oglas 0 – 2020}

On ističe da šta god da je po sredi, Lejla Bašić Ćeranić je simbol borbe protiv Kovida u Novom Pazaru “i neko ko je zaslužio ne samo plaketu grada već i mnogo veće priznanje jer je malo takvih u celoj državi koji su svoj život rizikovali da bi pomoagali druge. Kamo sreće da je bilo više takvih jer bi posledice bile daleko manje”. kazao je on.

Ljajić zaključuje, da iskreno veruje da će se ovaj problem rešiti i da će ona (dr Lejla Bašić Ćeranić) “nastaviti da radi posao koji je savršeno radila u proteklom periodu i biti uzor drugim lekarima i zdravstvenim radnicima”. Jer, kako ističe, ova priča sa korona virusom je daleko od svog završetka, a lekari i ljudi kao Lejla su neko ko može uspešno i da vodi i rakovodi u nastavku ove pošasti koja je pogodila svet.

{module Oglas 2 – 2020}

Indeksonline

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker