Lekar heroj iz Sjenice na prvoj liniji borbe: Danima ne spavam, a nisam umoran. Sad treba biti čovek

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dr Sead Habibović nazvan je herojem u svom gradu, jer ne spava i na prvoj je borbenoj liniji protiv epidemije korona virusa u Sjenici

dom zdravlja sjenica doktor 830x0

{module Oglas 1 – 2020}

Doktora Seada Habibovića iz Sjenice građani su nazvali herojema kako drugačije i nazvati lekara koji je na prvoj borbenoj liniji protiv korona virusa gotovo dve nedelje neprekidno, koji ne spava, nema neradne dane i svaki slobodan trenutak koristi da pomogne svojim sugrađanima?

U trenutku kada smo ga pozvali, doktor Habibović bio je kod kuće, vratio se iz noćne smene koja je trajala do 7 ujutru.  Nije spavao ni sinoć ni danas, i iskreno kaže da ne zna kad će. Čini se da čak ni ne misli o snu u momentima kada je ljudima u njegovom gradu preko potrebna lekarska pomoć.

{module Oglas 2 – 2020}

Doktor skromno kaže da nije heroj, već samo neko ko savesno radi svoj posao. U smeni je bio celu noć, u kovid odeljenju stacionara sjeničkog Doma zdravlja.

– Nažalost, mi se sada nalazimo u teškoj situaciji. Na specifičnom smo mestu. U našoj okolini se dešava nešto slično kao i kod nas, i kod njih, u kovid ambulantama nema mesta pa smo mi prinuđeni da zbrinjavamo ljude sa koronom. Naše pacijente nema ko da primi. Užas je šta se dešava u okolini – kaže naš sagovornik.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSjenickenovine%2Fvideos%2F406488666975954%2F&show_text=0&width=267″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker