Korona parti u Beogradu: Kad je šoping jači od virusa (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Beograđani očito danas nisu marili za ponovo probuđeni koronavirus, koji sve više uzima maha i to što se svakog dana povećava broj obolelih i onih priključenih na respiratore, jer po svemu sudeći ima prečih stvari od zdravlja, kao na primer otvaranje jednog od novih tržnih centara.

kupovina 2 725x451

{module Oglas 1 – 2020}

Da građane ne interesuju ni maske ni fizička distanca, a još manje pandemija koronavirusa koja je i dalje na snazi, i da sve preporuke Kriznog štaba i epidemiologa padaju u vodu, svedoči i snimak objavljen na društvenim mrežama, sa otvaranja novog tržnog centra, gde je građanima, ako sudimo po snimku, mnogo bila bitnija neka ekskluzivna robna marka, nego da li će možda za par dana oboleti od koronavirusa.

Evidentno je da niko nije ništa naučio iz prethodnih masovnih okupljanja, pre svega fudbalskih utakmica, matura i izbora, posle kojih se povećao broj zaraženih u Beogradu, pa su mnogi pojurili da budu prvi koji će kupiti neku majicu, duksericu ili tehnički uređaj, umesto da brinu o svom ličnom zdravlju i zaštiti.

Na snimku se vidi masa ljudi, od kojih svaka peta osoba nosi zaštitnu masku, svi jedni uz druge, na manje od pola metra, iako prema propisima Kriznog štaba minimalno rastojanje između dve osobe mora biti najmanje dva metra.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video snimku:

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”cs” dir=”ltr”>Nema nama pomoci…<br><br>Corona party u Beo shoping centru <a href=”https://t.co/6NC01ISSEc”>pic.twitter.com/6NC01ISSEc</a></p>&mdash; £¥K@™ ? (@LuxSaVozdovca) <a href=”https://twitter.com/LuxSaVozdovca/status/1276085327631921152?ref_src=twsrc%5Etfw”>June 25, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker