Ko krade poklopce od šahti u Novom Pazaru?

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Krađe šaht poklopaca u Novom Pazaru je dugogodišnji problem, međutim poslednjih dana su sve učestalije. Trenutno nedostaje preko 150 slivnika,a takav slučaj Javnom preduzeću ua uređivanje građevinskog zemljišta prijavili su i meštani Selakovca u ulici pored škole.

saht poklopac 2

{module Oglas 1 – 2020}

Iako nadležni stalno rade na postavljanju novih šaht-poklopaca i slivničkih rešetki u Novom Pazaru, oni skoro pa svakodnevno i nestaju. Osim što se bespotrebno troši novac iz gradske kase, opasnost da se neko od prolaznika ozbiljno povredi prilikom pada u neobezbeđeni otvor nemerljiva je novcem. Poslednji slučaj krađe šaht poklopaca je u Selakovcu u blizini škole, u ulicama, koje su najprometnije u ovom naselju.

{module Oglas 0 – 2020}

Gde se preporodaju rešetke slivnika i šaht poklopci skoro svi znaju, a iz JP za uređenje građevinskog zemljišta pozivaju otkupljivače starog metala,građane I nadležne organe na saradnju u rešavanju ovog problema.

Ponovna ugradnja slivničke rešetke radnicima oduzme po četiri sata, a nisu zanemarljivi i podaci da u toku jedne večeri nestane i po nekoliko šaht poklopaca. (rtvnp)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker