“KO JE MONSTRUMU DAO DA ČUVA DETE”: Majka ubijene Petre (2) u suzama na čelu protesta u Vršcu: “Niko mi nije verovao, ostalo je SAMO DA ME SPAKUJU” (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Svima sam rekla da će ovo da se desi. Ja pričam, niko mi ne veruje. Svačije ime, sve kroz šta sam prošla ću reći. Toliko nepoverenja..”, teškim glasom i u suzama kaže Suzana, majka ubijene Petre (2) na protestu u Vršcu koji je organizovan nakon što je devojčicu ubio njen otac Marko B.

Majka devojčice nalazi se na čelu protestne kolone. Jedva stoji na nogama od bola i tuge za ćerkom jedinicom. Nju pridržavaju majka i brat, a teškim glasom priča kroz šta je prolazila.

Svačije ime, sve kroz šta sam prošla ću reći. Toliko nepoverenja žene, ja pričam niko mi ne verje. Samo je još trebalo da me spakuju kao onu ženu što su uradili… – u suzama priča nesrećna žena i dodaje da je “najgore kako se ophode prema ženi koja je doživela nasilje”.

Kako kaže, izdržaće sve ovo “samo zbog Petre i zbog druge dece”.

– Moram da izdržim samo do suda da budem podrška ovim dobrim ljudima. Spasiću drugu decu – rekla je ona u suzama.

Inače, ispred suda stotinu građana, a nakon što su građani i na Osnovni sud u Vršcu zalepili transparente otišli su do Osnovnog javnog tužilaštva.

Kako su najavili organizatori okupljenima će se obratiti još jedna žena koja je imala problem sa Centrom za socijalni rad.

Prethodno, u 13 sati ispred Centra za socijalni rad u Vršcu počeo je protest zbog smrti devojčice (2) koju je ubio otac Marko B. koji je sedam dana pred zločin osuđen zbog nasilja u porodici uslovno godinu dana i obavezno psihijatrijsko lečenje.

Reporteri se nalaze na licu mesta i kako navode ispred Centra za socijalni rad nalazi se osam pripadnika obezbeđenja koji vode računa da niko ne uđe u ovu instituciju.

Nezadvoljni radom Centra za socijalni rad i ogorčeni građani među kojima su i majke sa decom počeli su da pristižu ispred ove institucije.

Majka devojčice teškim glasom je izgovorila “Sonja da izađe”, a na pitanje jednog od organizatora da li su institucije ovde povezane i zakazale ona je odgovorila “Jesu”.

Okupljeni su kreuli ka sudu, a majka se nalazi na čelu kolone. Nju njena majka i brat pridržavaju dok u suzama hoda ka zgradi suda.

Reporterka “Blica” navodi da su u Vršcu potresne scene i da građani koji nisu na protestu i kraj kojih prolazi kolona počinju da plaču čim ugledaju majku.

Pogledajte video

Organizatorke protesta lepe natpise na vrata Centra u kojima poručuju: ”Držvani posao – plaćaju te građani – odgovaraćeš”, “Ne želimo mrak”, “Institucije da nas štite”, “Petra je bila nečije dete”, “Imena žrtava su Petra i Suzana, tražimo imena saučesnika u zločinu”, “Ko je monstrumu dozvolio da čuva dete”.

Kako pričaju okupljene žene, Suzani, majke ubijene devojčice imao je ko da pomogne, ali nije.

Prema rečima reportera sa lica mesta, zaposleni iz Centra sa prozora telefonima okupljene a privatno obezbeđenje ove institucije im se smeje.

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi Samuel
Naomi Samuel
1 mjesec ranije

Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, drapata4@gmail.com ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker