Kako je pjevač Haris Skarep poveo protest u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zbog skoka zaraženih koronavirusom u Novom Pazaru su juče donete nove mere predostrožnosti koje su istog dana stupile na snagu. Naime, ugostiteljskim objektima smanjeno je radno vreme sa 23 sata na 21 sat, što je pobunilo brojne vlasnike, menadžere i konobare restorana i kafića.

novi paraz 725x483

{module Oglas 1 – 2020}

Sinoć je u centru grada, gde se okupilo stotine ljudi, tim povodom održan protest, a jedan od glavnih pokretača je pevač Haris Skarep, koji je vlasnik jednog šiša bara u ovom gradu.

Pozvali smo pevača za komentar i on nam je objasnio šta se zaista desilo.

“U Novom Pazaru 02.11. doneta je mera da ugostiteljski objekti skrate radno vreme sa 23 sata na 21 sat. Iako su mere donete u toku dana, nadležni iz lokalne samouprave su zahtevali da se primenjuju od istog dana. Smatramo da je došlo do selektivnog primenjivanja vanrednih mera i da su ponovo ugostitelji na udaru.

{module Oglas 0 – 2020}

Poštovali smo sve naložene mere, kapacitete lokala smo sveli na minimum, ali i pored toga, došlo je do novih mera”, rekao je pevač i dodao apel ugostitelja u nadležnim organima i Kriznom štabu.

“Od nadležnih tražimo samo jedno, a to je da misle na porodice svih ljudi koji se bave ugostiteljstvom i žive od tog posla. Niko od nas ne želi da se broj novozaraženih poveća, ali želimo mogućnost da zaradimo za normalan život, poštujući sve mere kako bismo zaštitili naše sugrađane”, rekao je pevač.

(Nova.rs)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker