JURIĆ IZAZVAO MUK U JUTARNJEM! Otkrio šta su mu rekli prijatelji Mateja Periša: “Porodicu treba pripremiti za najteži scenario”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

POLICIJA već šest dana traga za nestalim mladićem Matejem Perišom (27) iz Splita. Nada da će ga pronaći živog ne jenjava, a sve raspoložive policijske ekipe su na terenu.

O situaciji u vezi sa nestankom Splićanina Mateja Periša u jutarnjem programu Kurir televizije govorili su Gordana Mišev, ekspert za bezbednost i Igor Jurić.

U potragu za Matejem Perišem, kome se svaki trag izgubio u noći između 30. i 31. decembra, kad je izašao iz kluba “Gotik” u Beogradu, podsetimo, juče su uključeni ronioci Žandarmerije i Uprava kriminalističke policije!

Mišev dodaje da ne isključuje da je Matej bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

– Nije isključeno ni da je dobrovoljno uzeo ili mu je sipano nešto u piće – rekla je Mišev.

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana jurić, smatra da je situacija zabrinjavajuća i da porodicu treba pripremiti za najgori scenario.

– Svi mi, pa tako i ja, kao neko ko je imao tako teško iskustvo, naravno, želimo da se Matej pronađe živ i zdrav. Mislim da ne postoji čovek u Srbiji i Hrvatskoj koji se ne budi sa mišlju da bi bilo dobro da se Matej pojavi, da kaže da se zezao i vrati se kući – rekao je Igor Jurić.

Naglašava da veruje i da se nada da je Matej živ, ali i da je posredi zabrinjavajući slučaj.

– Uvek sam optimista kad su u pitanju nestala lica, ali ovo je zabrinjavajući slučaj. Mnogo je vremena prošlo, a zna se da je vreme ključni faktor u potrazi za nestalim licima – kaže Jurić.

Dodaje da porodicu treba pripremiti za najgori scenario.

– Ne bih da malerišem, ali mislim da bi polako trebalo pripremati porodicu za najteži scenario, a to je da je Matej preminuo. Ja se ipak nadam da će pronaći telo. Najgora moguća mora za roditelja je neizvesnost – kroz duboki uzdah je rekao Jurić.

Spomenuo je i Matejeve prijatelje koji su tek posle 16 sati prijavili nestanak.

– Ti mladi ljudi su sada pod jednim ogromnim pritiskom. Sinoć sam pričao sa njima i mogu vam reći da im je jako teško. Oni su sada krivicu preuzeli na sebe jer su kasno prijavili. Imao sam strah da nije bio neki incident, jer bi to moglo da poremeti mnoge odnose. Međutim, sve ono što se dešavalo u klubu te večeri, nije ukazivalo da je nešto bilo loše. Mislim da smo kao država pokazali jednu veliku odgovornost – dodao je Igor Jurić.

(Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker