Jovana Jeremić uživo u programu POKAZALA GAĆE – ALI STVARNO: Cela Srbija saznala šta voditeljka VOLI DA NOSI

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu.

Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje gledaoce svojim stajlinzima u “Jutarnjem programu”, pa se tako jedno njeno izdanje i sada prepričava.

U toku “Novog vikend jutra”, koje vodi Jovana Jeremić, jednom prilikom njene gošće bili se žene koje se brinu kako estetskoj, tako i unutrašnjoj lepoti, pa su pokazale koliko je nega bitan faktor u održavanju tela i zdravlja.

NOVO JUTRO / YOUTUBE

Tokom ovog tretmana, jedan prizor, skrenuo je pažnju sa masaže i bacio akcenat na Jovanino telo.

Jovana Jeremić nije obraćala pažnju na minijaturni peškirić, koji se u jednom momentu pomerio, pa otkrio više nego što je bilo potrebno, te je cela nacija imala priliku da vidi i Jovanin donji veš, koji je bio crne boje.

Mene svi pitaju na čemu sam? Neki misle da sam na alkoholu, neki na nedozvoljenim supstancama, a ja kažem da sam na struju. Ajde sada da objasnimo ljudima šta ćemo da radimo – rekla je Jovana tada.

  • Danas ćemo da ti radimo masažu, koja će ti momentalno izbaciti vodu iz organizma – rekla je gošća.
NOVO JUTRO / YOUTUBE

Kako je Jovana tada navela, ovaj studio je njena kuća i ona ima pravo i da šeta u bade mantilu, da legne na stolu za masažu i da odmara na istom u toku emisije.

NOVO JUTRO / YOUTUBE

Jovana Jeremić o prvom sastanku sa Željkom Mitrovićem

  • Zvao me je na fiksni telefon u restoranu i rekao da će doći do pet popodne. Pojavio se tad. Rekao mi je da: “Ne zna kako do tad nije došao na ideju da dođem i radim kod njih”. Od tad se nismo rastajali! – objasnila je.

On je bio jedini muškarac u mom životu koji mi je unapred dao lovu, iako nije znao da li ću imati rejting. Više je verovao u mene, nego ja sama. U tom momentu sam se razvodila od muža. Nemoj da mi dolaze neke žene da ih ja žalim. Ko je mene žalio? Žene moraju da se bore za sebe i svoju sreću – poručila je Jeremićeva za “Informer“.

Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Realno
Realno
1 mjesec ranije

Kompletan idiot

Nik
Nik
1 mjesec ranije

Koja je ovo mlatikurka majko moja

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 mjesec ranije

Prostakuša, koja soj egzibicionizam zadovoljava kao voditeljka? Ne gledam njene ekscesne nastupe radi očuvanja duhovne i moralne čistote. Čudovište, koje svojim frapantnim ponašanjem privlači samo primitivce i polupismene budale.

Nur-Bec
Nur-Bec
1 mjesec ranije

Ovakva jedna vulgarna voditeljka postoji samo u Srbiji!

Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 mjesec ranije
Odgovor za  Nur-Bec

Nemoj srati majke ti? To što ti mrziš Srbe odnosno narod iz koga si se izmetnuo, nije nikakav argument već tvoja lična unutrašnje muka koju bi trebalo da lečiš.

Muradif Tartufi
Muradif Tartufi
1 mjesec ranije

Ne seri tamo, nema većih džahila i većeg zinaluka od pogani njemaca, hraak pu

6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex