„Još uvek traje razgovor u policiji, sin nije poligrafski testiran, snahi su oduzeli telefon“: Deda nestale devojčice Danke otkriva nove informacije o potrazi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon dvadesetčetvoročasovne potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Banjskog polja kod Bora, deda devojčice Milan Ilić navodi za Nova.rs da nema novih informacija o nestanku, ali i demantuje navode medija da je njegov sin bio na poligrafskom ispitivanju.

Prema rečima Ilića, dede nestale Danke, čuo se sa sinom koji se i dalje nalazi u policiji.

„Još uvek traje informativni razgovor, tamo su sada došli i iz Centra za socijalni rad i razgovaraju sa sinom i snahom. Čuli smo se pre toga, njemu nije oduzet telefon dok Ivanin jeste. Nije istina da je bio na poligrafskom testiranju. Obavljen je razgovor sa njim i snahom i to je prosto normalna procedura u istrazi, kako su mi rekli“, pojašnjava Milan.

On se osvrnuo i na trenutak kada je saznao da je Danka Ilić nestala.

„Supruga mog sina je bila sa decom na imanju njenog oca i dede. Javila je sinu šta se dogodilo, a on meni. Trčao sam iz Bora samo da dođem da je nađem. Sedim u kolima, ne dozvoljavaju mi da priđem tamo. Rekli su mi: „Sedi i čekaj, obavestićemo te“. Samo da mi srce ne prepukne, trudim se da iskontrolišem misli i glavu. Samo da mi je nađu“, navodi deka.

Potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) ušla je u 25. sat. Na licu mesta je veliki broj policije, psi tragači, ali i građani koji samoinicijativno pretražuju šume i sav predeo oko.

U potragu za devojčicom je uključeno više od 1.000 ljudi, uključujući pripadnike lokalne policije, Sektora za vanredne situacije, UKP-a Beograd, meštane i članove dobrovoljnih lovačkih društava, rečeno je za Nova.rs u MUP-u.

Veliki broj pripadnika vatogasne službe i Žandarmerije došao u je Banjsko polje kod Bora da pomogne u potrazi za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) kojoj se izgubio svaki trag pre tačno 24 sata ispred kuće u ovom mestu.

Loši vremenski uslovi izuzetno otežavaju potragu, ali svi prisutni ne odustaju od potrage. Dramatični prizori prikazuju nepreglednu kolonu hrabrih ljudi koji kreću u potragu za nestalim detetom.

Devojčica Danka nestala je juče na porodičnom imanju. Otac i majka dali su iskaze u policiji.

Prvi put pokrenut je sistem „Pronađi me“ i celokupna srpska javnost je na više načina obaveštena o nestanku devojčice.

Kako smo ranije pisali, trenutno je proširena potraga za nestalom devojčicom. Na licu mesta su pripadnici Žandarmerije, Gorske službe spšavanja, vatrogasci i dobrovoljci, dok dronovi nadleću područje.

Vrše se pregledi vozila, dvorišta i objekata u neposrednoj blizini mesta nestanka.

Izvor:Nova.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.