HIT: Mladić iz Sandžaka prijavio policiji okupljanje u sopstvenoj kući

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Uprkos vanrednom stanju i zabrani većih okupljanja,mladić iz Pljevlja je ipak odlučio da ugosti svoje prijatelje. Neposredno posle žurke, shvatio je da je pokraden, pa je slučaj prijavio policiji.

fghr6756

{module Oglas 1 – 2020}

Prema saopšenju CB Pljevlja, podneta je krivična prijava protiv četiri osobe zbog kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog domaćinstva. Naime K.D.(1984) je oko 5 sati I 15 minuta prijavio policiji da su u njegovom stanu u ulici Oslobođenja, boravile tri osobe M.M (1987), G.E (1983) i S.A (1998) I da su mu tom prilikom ukrali televizor. Ubrzo je nakon toga ponovo pozvao policiju i odustao od prethodno podnete prijave.

Saopštenje CB Pljevlja prenosimo u celosti

{module Oglas 0 – 2020}

-Dana 12.04.2020.godine oko 05,15h obaviještena je dežurna služba CB Pljevlja od strane K.D (1984) da su mu u ul. Oslobođenja u stanu boravila lica M.M (1987), G.E (1983) i S.A (1998) te da su mu iz kuće otuđili televizor marke “LG”, a nakon čega je ponovo pozvao CB Pljevlja i odustao od prethodno podnete prijave, prenosi Pv portal.

Postupajući po ovoj prijavi policijski službenici CB Pljevlja su utvrdili da je došlo do kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva, o čemu su obavestili ODT u Pljevljima, koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih postoje elementi krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz čl.287 KZCG pa su protiv ova 4 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku , zbog kršenja navedene naredbe, navodi se u saopštenju CB Pljevlja.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker