Grad Novi Pazar kupuje cvijeće i drveće

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Gradska uprava Novog Pazara raspisala je tendere za kupovinu sadnica ukrasnog cveća, drveća i srednjeg rastinja neophodnog za ozelenjavanje javnih površina i Rekreativnog centra, saznaje radio Sto plus.

wefrgthzgfsasdfghj

{module Oglas 2 – 2020}

Za nabavku 64.500 sadnica 16 vrsta cveća, najviše bakopa i bidensa (po 8.000 sadnica), planirano je 3,5 miliona dinara. Javna nabavka je otvorena do 7. maja.

Tender za nabavku nekoliko desetina sadnica raznog drveća, kao i više stotina komada srednjeg rastinja i sadnju trave na Rekreativnom centru vredan je blizu 3,8 miliona dinara i istekao je prošle nedelje, ali još uvek nije objavljeno ko je dobio taj posao.

Lokalna samouprava je i prethodnih godina kupovala ukrasno sezonsko cveće i sadnice drveća sa ciljem ulepšavanja i ozeljenjavanja grada, na šta se iz budžeta izdvajalo između 2,3 i 4,8 miliona dinara.

{module Oglas 1 – 2020}

Izvor:Radio Sto plus(N.Kocovic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.