“Godinama nas zlostavlja i bije, juče se kleo da će nas sve POBITI”: Ispovest žrtava pomahnitalog dede koji je pokušao da ZAPALI celu porodicu dok su spavali (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Petočlana porodica Vujičić je rano jutros za dlaku izbegla tragediju. Njihov deda Oliver Vujičić koji je, kako tvrde, alkoholičar koji ih je sve godinama maltretirao, zlostavljao i tukao, jutros je odlučio da ih dokrajči.

Tačno u 4:44 vatrogasci su primili poziv da je buknuo požar u stanu u Dalmatnskoj 71. Međutim, jeziva istina je da podrum ove stambene zgrade nije planuo sam od sebe, već, kako porodica tvrdi, požar je podmetnuo deda, a samo pukom srećom su svi ostali živi.

U trenutku izbijanja požara u kući su spavala deca – beba od četiri meseca i dvogodišnje dete, i njihovi roditelji, odnosno sin i snaja pomahnitalog dede.

Jasmina Vujičić, bivša žena čoveka koji je pokušao da zapali nju i njene unuke, kaže da im je on konstantno pretio prethodnih nekoliko dana.

– Ja ne mogu i dalje da se smirim, ne mogu da verujem šta je taj monstrum pokušao da uradi. Sve mi se čini kao ružan san, mnogo mi je teško. On nam je pretio danima, dolazio je i govorio da će da nas ubije. Poslednjih nekoliko dana je bio konstantno pijan, ali mislim da je to radio kako bi se ohrabrio da uradi ovo – ispričala je Jasmina Vujičić ekipi “Beograda na Blic” pokušavajući da ostane smirena.

Više vremena u zatvoru nego na slobodi

Kako kaže, njen bivši suprug je godinama zlostavljao i tukao nju, njihovu decu i unučiće. Dodala je da on ima ozbiljnih problema sa alkoholizmom i da je proveo više vremena u zatvoru nego sa svojom porodicom.

– Juče je došao ovde i počeo da preti, došao je i njegov brat da nas štiti od njega. Njegov i moj brat su pokušali da mu objasne da ne mora da se vraća ovde ako ne želi, samo da nas pusti na miru. On je tada njima rekao da se neće smiriti dok nas ne uništi, a evo sada je to i pokušao – prisetila se Jasmina.

Kaže da je pokušala da spasi sebe i svoju porodicu od njega, ali on se uvek vraćao.

– Ja ne sumnjam da će on posle ovoga izaći vrlo brzo i da će se vratiti. Sve nam je izgorelo, ali više brinem o tome da li ćemo ostati živi kad se vrati, nego gde ćemo da spavamo – priče žena uznemireno.

Umalo nastradao i komšiluk

Kako kaže žao joj je što su i njene komšije za malo nastradale, ali nisu imali vremena ni da pokušaju da zaustave piromana.

– Bila sam u dvorištu dole i pričala sam sa svojim bratom. Samo odjednom sam videla kako je buknuo požar u mom stanu. Uletela sam unutra i zajedno sa snajom izvadila unučiće. Kad smo izvadili decu videla sam svog bivšeg muža, sigurna sam da je hteo da nas zapali – priča bivša supruga pomahnitalog muža.

Umalo se nismo ugušili

– Hvala Bogu što imam lak san pa sam se probudila. Osetila sam kako me peče grlo i nos i odmah sam se trgla. Videla sam kako se stan puni dimom i stavila sam sinu ruku preko usta i istrčala napolje, a Jasmina je uzela drugo dete. Čim smo izašli počeo je da bukti požar, a tu je bio njihov deda – priseća se Nedjiba i dodaje da su je trenuci delili od toga da se ona i njeni sinovi uguše.

Kada je priveden, osumnjičeni je policiji rekao da je do požara došlo slučajno jer je bacio pikavac, ali porodica u to sumnja.

– Preti nam jako dugo da će nas sve pobiti, ali poslednjih nekoliko dana svaki dan je dolazio i kleo se u to. Nisam stručna, ali nemoguće je da je to uradio samo pikavcem, ko zna kako je to uradio, nemam predstavu – rekla je Jasmina.

U požaru porodici Vujičić je izgorela sva imovima, ukljčujući i novac. Da tragedija i ironija bude još veća, beba od četiri meseca koja se zamalo ugušila u dimu se zove Oliver, po dedi koji je pokušao da ga zapali.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker