Georgijev: Za intervju sa Djukanovićem nije bilo boljeg trenutka, stalno se suočavam sa pretnjama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Direktor vesti i programa Njuzmak Adrije izjavio je da je reakcija na intervju sa crnogorskim predsenikom Milom Djukanoviće, koji je emitovala Nova S bio za njega očekivan, “pogotovo u ovim radikalnim i ekstremnim okolnostima”.

THSRHJUTRHTR

{module Oglas 1 – 2020}

“Reč je o ekskluzivnom intrervjuu, a to rade dobri novinari. Djukanović nikom nije dao intervju nakon izbora, sem nama. On je predsednik Crne Gore i velika politička figura u regionu”, rekao je Georgijev za današnje izdanje lista Danas.

On je upitao i da li je postojao bolji povod da se uradi intervju sa Djukanovićem i to u trenutku kada njegova partija gubi izbore, navodeći da je intervju dogovoren pre izbora i da tu nema nikakve misterije ili tajne agende za šta ih pojedini optužuju.Kako je naveo, nisu ni očekivali neka spektakularna saznanja od Djukanovića, “ali je rekao dosta važnih stvari o tome kako vidi postizborni proces, ali i ulogu Srbije u periodu pre izbora”.

{module Oglas 0 – 2020}

“Mi nismo radili priču o Djukanoviću, istraživali njegove poslove ili umešanost u bilo kakav kriminal, pa došli kod njega i rekli ‘e dobro, druže, ajde da porazgovamo malo o ovom kriminalu. To nije bio takav razgovor , istakao je Georgijev.

On je na Tviteru napisao da je najava razgovora sa Djukanovićem izazvala silne emocije, neke toliko snažne da su mu pretili “vešanjem na Terazijama”, drugi da će ga ubiti.Georgijev je za Danas rekao i da se stalno suočava sa pretnjama, navodeći da je to jezik društvenih mreža koji ne trpi nijanse.”Na ozbiljne pretnje policija često i sama reaguje, jer ih objavljujem javno”, rekao je on.

{module Oglas 2 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=VMdDFL2qz1M

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker