Fijuljanin – Moj apel je svim kolegama da se pridruže protestu i da istina konačno ugleda svijetlo dana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Uprava opšte Bolnice u ovim trenucima održava konferenciju za medije, ali samo za režimske. Medijska diskriminacija prema medijima koji objektivno izvještavaju javnost o dešavanjima u bolnici i epidemiji korona virusu se nastavila povratkom Meha Mahutovića na mjesto direktora.

viber slika 2020 08 19 13 56 11

{module Oglas 1 – 2020}

Okupljeni građani svoje nezadovoljstvo iskazivali su duvajući u pištaljke, a Mahmutovića i njegove saradnike prozivali zbog smrti velikog broja Novopazaraca od korona virusa, nazivajući ih “mesarima”.

Dr. Rubin Fijuljanin kazao da je vrijeme da se svi ujedinimo kako bi popravili stanje, ističući da nam i dalje prijeti ova bolest.

“Vrijeme je i da kolege uzmu svoj glas i učešće na ovim protestima.  Moramo se maniti okova, kazati ono što mislimo i ono što je istina. Niko se ne smije plašiti. Bojim se ako prođu godine a ništa se ne uradi, brzo možemo zaboraviti i cijela nepravda. Moj apel je svim kolegama da se pridruže protestu i da istina konačno ugleda svijetlo dana”, završava dr. Fijuljanin.

Oni već 16 puta protestvuju ispred Opšte bolnice sa zahtevom da ovu ustanovu vodi čovek iz naroda, kome će građani verovati. Skup je protekao bez incidenata, a na kraju su pozvali sve sugrađane da im se pridruže na redovnim protestima u 18 sati. (Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex