”Zavejani smo satima, a pomoći nigde nema i ko zna kad će nas izbaviti”: Sjeničanin otkriva koliko je dramatično nevreme kakvo Pešter ne pamti (video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na državnom putu IB 29 Aljinovići-Sjenica-Novi Pazar, na deonici Brnjica-Duga Poljana zavejano je više putničkih vozila, a Preduzeće Novi Pazar-Put,,doo saopštava da do njih pokušavaju da dođu svom raspoloživom mehanizacijom.

zavejani sneg mecava

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Na ovom putnom pravcu došlo je do potpune obustave saobraćaja zbog vremenskih uslova koje ne pamte ni najstariji stanovnici Peštera – jakih snežnih padavina, olujnih naleta vetra i smanjene vidljivosti, gde nema efekta rad mašina, vozila i ljudstva, navodi se u saopštenju.

Na raščišćavanju snega angažovano je više građevinskih mašina – tri ultra-utovarivača, dve kombinirke, i četiri kamiona, navodi Novi Pazar put.

U saopštenju ističu da je na osnovu dobijene saglasnosti od strane Nadzorne službe JP „Putevi Srbije“ uspostavljena potpuna obustava saobraćaja na državnom putu IB 29 Aljinovići-Sjenica-Novi Pazar, deonica Brnjica-Bijele Vode.

Čišćenje tog pravca, kako ističu, biće nastavljeno kad vremenske prilike to dozvole.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

“Zavejani smo satima, a pomoći nigde nema”

Čitalac Novosti, a inače Sjeničanin, već pet sati zavejan čeka u kolima na putu Novi Pazar-Sijenica. Kako je rekao, situacija na putu je dramatičnija nego što izgleda.

“Evo već pet sati sedimo u mestu, oko 30 vozila. Vetar duva sve jače a ništa se ne događa, za svo ovo vreme nismo videli nikakvu mehanizaciju. Nek nam je Bog u pomoći”, rekao nam je Sjeničanin.

Kako nam je rekao situacija je neizvesna i ne znaju kada će ih izbaviti.

“Nalazimo se na Golijskom putu, između Duge poljane i Brnjice, više od 30 automobila.. Ja sam tu od 16 časova, a bilo je desetak automobila pre mene. Nikakvu mehanizaciju nismo videli. Verovatni čekaju da stane vetar, ali kako duva, ko zna kada će to biti!”. 

Pogledajte video :

{module Oglas 2019 – U članku 0}

https://www.youtube.com/watch?v=gnOwciZbJBM

(Novosti)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker