Novopazarci poštuju savjete nadležnih organa

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nove mjere Vlade Srbije građani Novog Pazara shvatili su ozbiljno. Građani sa kojima smo razgovarali istakli da se poštuju pravila, pa čak ni ne izlaze ukoliko to nije neophodno. Uputili apel sugrađanima da se pridržavaju savjeta nadležnih organa kako se virus ne bi pojavio u našem gradu.

np ujutrudgfdsgds

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Pratimo upustva i predsjednika Vlade kao i nadležnih organa. Kao čovjek koji radi u javnom preduzeću, ozbiljno sam shvatio izdate mjere. Svi se pridržavamo i poštujemo jer je u interesu sviju nas da održimo stanje gdje nema oboljelih. Koliko je naš grad bio u mogućnosti sa dezinfekcionim sredstvima, maskama i rukavicama, mi smo se obezbjedili. Čak je i radno vrijeme reducirano shodno tome da ne bude gužve na poslu. Iskoristio bih priliku da sve građane zamolim da se svi pridržavamo jer je ovo najbitniji period iako još nema pojave virusa kod nas. Moramo poslušati pametnije i stručnije od nas”, ističe jedan od građana.

Zaista je bitno da utičemo prije svega na starije, jer su se oni u ovoj situaciji pokazali kao najugroženiji, a opet, oni su naši najvoljeniji, ističu građani.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

np ujutrudgfdsgds

Kao ranoranilac, izašla sam da završim neke obaveze i idem posle kući. Stanje nije alarmantno niti panično jer je sve do savjesti građana, porodica, institucija a i pojedinaca. Ja sam preduzela sve mjere u svojoj porodici i apelujem na sve da se pridržavaju, posebno kako bi starijima pomogli. Higijena, odgovornost, poslušnost, kao i preporuka struke je zaista najvažnija i mora biti moto u ovim danima”, završava sugrađanka.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Poručuju da treba da razmislimo o svim ljudima u neposrednoj sredini kojima je možda potrebna pomoć i da je nesebično ponudimo, jer je solidarnost ono što će nam najviše pomoći u ovakvim teškim situacijama.

(Sana)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex