Evo koliko je osoba dobilo otkaz u Novom Pazaru i Tutinu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Od početka vanrednog stanja u Srbiji, 35 lica dobilo je otkaz u Novom Pazaru i Tutinu, a nakon mera za privrednike taj broj se prepolovio, potvrdili su za portal a1tv.net iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

52582 posao 800x421

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje ističu da imajući u vidu  novonastalu situaciju u celoj zemlji, a da je na snazi Vanredno stanje, mogu  konstatovati da je neznatno uvećan broj novoprijavljenih lica ne evidenciji Filijale Novi Pazar.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

“Nije bilo velikog otpuštanja, niti bilo kakvih bitnijih promena. Ako posmatramo izveštajni period od 23.marta, od kada je omogućeno prijavljivanje na evidenciju NSZ- Filijala Novi Pazar elektronskim putem, pa zaključno sa 2. aprilom 2020., bilo je ukupno 35 zahteva za ostvarivanje prava na Novčanu naknadu od strane nezaposlenih lica, što daje dobar signal, da su poslodavci sa područija filijale ipak bili strpljivi i humani u ovoj teškoj situaciji. Ono što je jako binto, da nemamo najava da će biti većeg otpušanja radnika sa teritorije koju pokriva ova flilijala.”, rečeno je u pisanom odgovoru portalu A1.

Saopštenju se dodaje da  kako je Vlada najavila nove mere za  podsticanje i pomoć privrednicima, utvrdili smo da je znatno smanjen broj novoprijavnjenih lica koji bi bili potencijalni korisnici Novčane naknade. (a1)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

{module Oglas 2020 – Oglas 1}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker