Evo koje filmove možete gledati u decembru u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

kino gledaliste film

7. decembar 2019. godine

’’Playmobile’’ – 3D sinhronizovan – 16.00h

’’Nož u leđa’’ – 2D – 18.00h

’’4 ruže’’ – 2D – 20.00h

{module Oglas 2019 – U članku 0}


8. decembar 2019. godine

’’Playmobile’’ – 3D sinhronizovan – 16.00h

’’Prošlog Božića’’ – 2D – 18.00h

’’4 ruže’’ – 2D – 20.00h

{module Oglas 2019 – U članku 0}


9. decembar 2019. godine

’’Čuvena invazija medveda na Siciliju’’– 2D sinhronizovan – 16.00h

’’Ajvar’’ – 2D – 18.00h

’’Džumandži: Sledeći nivo’’ – 2D – 20.00h

{module Oglas 2019 – U članku 0}


14. decembar 2019. godine

’’Čuvena invazija medveda na Siciliju’’– 2D sinhronizovan – 16.00h

’’Ajvar’’ – 2D – 18.00h

’’Džumandži: Sledeći nivo’’ – 2D – 20.00h

{module Oglas 2019 – U članku 0}


20. decembar 2019. godine

’’Ailovo putovanje’’ – 2D sinhronizovan – 16.00h

’’Crni Božić’’ – 2D – 18.00h

’’Uspon Skajvokera’’ – 3D – 20.00h

{module Oglas 2019 – U članku 0}


21. decembar 2019. godine

’’Ailovo putovanje’’ – 2D sinhronizovan – 16.00h

’’Crni Božić’’ – 2D – 18.00h

’’Uspon Skajvokera’’ – 3D – 20.00h


27. decembar 2019. godine

’’Prerušeni špijuni’’ – 2D sinhronizovan – 16.00h

’’Abigejl’’ – 2D – 18.00h

’’One su bombe’’ – 2D – 20.30h


28. decembar 2019. godine

’’Prerušeni špijuni’’ – 2D sinhronizovan – 16.00h

’’Umeš li da čuvaš tajnu’’ – 2D – 18.00h

’’One su bombe’’ – 2D – 20.00h


’’Abigejl’’ – 2D – Mlada devojka Abigejl živi u gradu čije su granice zbog epidemije misteriozne bolesti već godinama zatvorene. Njen otac bio je jedan od zaraženih i odveden je kada je ona imala šest godina. U borbi s moćnicima, kako bi pronašla svog oca, Abigejl saznaje da je njen grad pun magije i u sebi otkriva izvanredne sposobnosti.

’’Ailovo putovanje’’ – 2D sinhronizovan – Film govori o borbi za opstanak malog divljeg jelena, krhkog i ranjivog da odgovori na sve izazove koje pred njega stavlja prva godina njegovog života. Priča je smeštena u srce veličanstvenih pejzaža Laponije.

’’Prerušeni špijuni’’ – 2D sinhronizovan – Super špijun Lens Sterling i naučnik Voltersu potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter nije. Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način.

’’Umeš li da čuvaš tajnu’’ – 2D – Romantična komedija o devojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće videti, ipak vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

’’One su bombe’’ – 2D – Slavne holivudske glumice Nikol Kidman, Šarliz Teron i Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Fox News.
Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa.

’’Nož u leđa’’ – 2D – Kompletna postavka filma, iza i ispred kamere, više nego obećava izvrsnu akciju i zaplete. Daniel Krejg, Kris Evans i Džejmi Li Kertis su u glavnim ulogama. Radnja ’’Nož u leđa’’ vrti se oko porodičnog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Tombija glave porodice. U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične  tajne. Svaki član porodice  postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma.

’’Prošlog Božića’’ – 2D – Kejt (Emilija Klark) napušta London usled niza loših odluka, praćena zveckanjem praporaca na njenim cipelama, što je još jedna iritrajuća posledica toga što je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtne barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, ništa ne polazi za rukom za ovo dvoje. Ali, ponekad, moraš pustit sneg da padne, slušat svoje srce i imat vere.

’’Playmobile’’ – 3D sinhronizovan – Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu PLAYMOBIL-a, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratla kući. Krenuvši na fantastčno putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatčnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima.

’’Crni Božić’’ – 2D – Grupu studenata, za vreme njihovog božićnog raspusta, počinje da prati nepoznat čovek. Ovo je rimejk čuvenog flma iz 1974. godine.

’’Uspon Skajvokera’’ – 3D – Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu “STAR WARS – USPON SKAJVOKERA”. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

’’Ajvar’’ – 2D – Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografja koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životma. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

’’4 ruže’’ – 2D – Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i bezbrižnog jutra. U centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, naći će se jedan običan čovek. U pokušaju da pobegne iz tog sveta, on shvata da će uspeti jedino ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

’’Džumandži: Sledeći nivo’’ – 2D – U filmu Džumandži: Sledeći nivo ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila. Kad ponovno uđu u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

’Čuvena invazija medveda na Siciliju’’– 2D sinhronizovan – Kako bi pronašao svog davno izgubljenog sina, ali i hranu da preživi zimu, veliki kralj medved predvodi svoj klan iz planina u svet ljudi. Nakon što su pobegli užasnim čudovištima i pobedili zlog vojvodu, medvedi i ljudi počinju svoj život zajedno u miru.

Cene karata:

2D filmovi: 250 din

3D filmovi: 300 din

Ulaznice će biti u prodaji na biletarnici Kulturnog centra  od 04. decembra (sreda) u periodu od 13.00h do 20.00h.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex