Požar kod Novog Pazara (Foto)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nešto posle 15 sati u naselju Murovci, na magistralnom putu prema Ribariću primećen je požar u kojem je najpre počelo da gori nisko rastinje i trava. Vatra se u međuvremenu proširila i zahvatila šire područje. Naša ekipa na licu mesta je zatekla vatrogasce, a razgovarala je i sa jednim od vlasnika zemljišta zahvaćenog požarom.

pozar000

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Jedan od vlasnika zemljišta, odnosno parcele na kojoj je izbio požar Šućo Salković kazao je za RTV Novi Pazar da je i njemu javljeno o požaru, te da u toku jutra, kada je on obilazio tajpotez nije bilo ničeg.

pozar murovci

{module Oglas 2019 – U članku 0}

”Zvali su me i rekli da je u Murovcima požar, u neposrednoj blizini moje garaže. Ja movde imam plac i zato sam sada došao da obiđem, da vidim o čemu je reč. Ukoliko se proširi vatra biće teško ugasiti je jer ovde ispod puta je velika šuma. Vatrogasci gase dole niže,sa puta od Kruševačkog mosta, gde je takođe veliki plamen, prema Vučkoviću. Tamo je čak možda i veći plamen i teža situacija. I tamo ima više vlasnika zemljišta i parcela” objašnjava Salković i dodaje da mu nije poznat uzrok nastanka požara.

Požari na otvorenom česta su pojava. U većini slučajeva oni su posledica nesavesnog potupanja pojedinaca. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex