Epidemiolog Radovanović: Političari bahati i grubi prema Novopazarcima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Epidemiolog Zoran Radovanović objavio je na svom Facebook nalogu poruku podrške građankama i građanima Sandžaka u kojoj je poručio da je, bez obzira na izjave zvaničnika, jasno da je situacija u ovom području gora nego drugdje, ali i da nam je “svima žao zbog grubosti, bahatosti i odsustva razumjevanja koje su političari iskazali prema Novopazarcima”.

zoran radovanovic.2 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Radovanović je Novopazarcima poručio da poštuju odluke Kriznog štaba, kako ne bi bili optuženi da su sami krivi za rasejavanje zaraze.

“Dr Tomislav Stevanović i gospodin Dragiša Zvekić su me zamolili da iskažem izraze solidarnosti sa stanovništvom Sandžaka. Pre toga me je gospodin Marko Oljača zvao da idemo zajedno u Novi Pazar, Sjenicu i Tutin, kako bismo tim ljudima odneli pomoć. Nažalost, nisam mogao da mu se pridružim, ali sam pažljivo pratio celu akciju”, napisao je Radovanović.

{module Oglas 0 – 2020}

On je poručio da se ogromna većina nas u Beogradu i ostatku Srbije sa velikim razumijevanjem i empatijom odnosi prema nesreći koja je zadesila jugozapad naše zemlje, ali i da smo sa zakašnjenjem saznali za ogromne razmere epidemije, posebno na Pešteri i za teškoće sa kojima se tamo suočavaju zdravstveni radnici i narod zbog nedostatka lekova i opreme.

“Bez obzira na izjave zvaničnika, oskudica je u celoj zemlji, ali iz iskaza očevidaca saznajemo da je situacija u Sandžaku gora nego drugde. Svima nam je žao zbog grubosti, bahatosti i odsustva razumevanja koje su političari iskazali prema Novopazarcima”, napisao je Radovanović.

“Vi najbolje znate šta vam valja činiti. Računajte na pomoć i podršku običnih građana Srbije, a pretpostavljam da u lokalnoj vlasti ima ljudi kojima možete da verujete, te da se oslonite na takve pojedince. Važno je da poštujete odluke Kriznog štaba, kako ne biste bili optuženi da ste sami krivi za rasejavanje zaraze. Iskustvo iz ostatka Srbije pokazuje da organi sile mogu da budu izuzetno surovi.” (Nova.rs)

{module Oglas 2 – 2020}

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzoran.radovanovic.71%2Fposts%2F3178680742228608&width=500″ width=”500″ height=”287″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker