Edis Edo Fetić: ”Mislim da me Zilha jos nenormalno voli, plakao sam nekoliko puta”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Edo Fetić posetio je juče svoj rodni grad Novi Pazar i nakon nekoliko meseci video i dalje zakonitu suprugu Zilhu, koja već nekoliko meseci gleda kako je vara na nacionalnoj televiziji sa ljubavnicom Draganom Mitar.

458299988

{module Oglas 2 – 2020}

Fetić je u emisiji “Pretres” pričao o prvom susretu sa troje dece nakon nekoliko meseci, ali i ubitnačnom pogledu supruge, koji je sve vreme izbegavao.

“Taj naš odnos nije trajao sedam do deset minuta, što sam ja zapazio u tom odnosu, što je trebalo da se zna, izneo sam ovde. Video sam ljutnju i bes u njenim očima, rekao sam Dragani, da mislim da me i dalje voli. Nisam joj rekao “ljubav”, nismo imali nikakav kontakt, kada sam bio sa decom dobacila mi je da požurimo. Složio sam se sa time da bi trebalo da požurimo jer je siutacija bivala neprijatna za decu. Rekla mi je da ćemo sve rešavati preko advokata, složio sam se.

{module Oglas 1 – 2020}

Bilo je neprijatno, te socijalne radnice želele su da nas i dalje zadrže, valjda su želele da vide moj kontakt sa decom, ali ona je žurila. Sreli smo se u hodniku, ona je samo prošla pored mene, a unutra nije želela da me ostavi samog sa decom, pratila je svaki nas korak. Plakao sam danas par put, prvo kada sam stigao u Novi Pazar, a onda kada sam video decu.” – tvrdio je Edis.

Bukvalno se nismo ni pogledali, izbegavao sam njen pogled pun mržnje. Znam ja nju deset godina, mogu da osetim kako se oseća – govorio je Edo Fetić.

{module Oglas 0 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=MY04ot4m9PI&feature=emb_title

Izvor:svetplus

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.