Dr Lejla Ćeranić demantuje bolnicu: Smenjena sam pre odmora

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U petak ujutru sam dobila razrešenje sa funkcije vršioca dužnosti načelnika infektivnog odeljnja u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, potvrdila je za Nova.rs dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najkritičnijeg perioda borbe sa koronavirusom u ovom gradu bila jedini infektolog.

IMG 1128 1024x683

Foto: Irfan Ličina

{module Oglas 1 – 2020}

Prema njenim rečima, odmor je tražila tek kada je dobila razrešenje.

“Nakon uručenja, od strane kurira naše ustanove, obratila sam se sadašnjoj vd načelnika Infektivnog odeljenja, kada sam joj rekla da sutra odlazim na odmor. Ona je rekla da će o tome obavestiti direktora, jer ona misli da niko ne može da ide na odmor dok traje vanredna situacija. Nešto kasnije mi je rekla da direktor nikom ne dozvoljava da ide na odmor”, navodi dr Lejla.

Nakon toga je, priča dalje, otišla do direktora da bi sa njim razgovarala u vezi svog odmora, a koji joj je, ističe – usmeno obećan od strane dotadašnjeg koordinatora Regionalnog Covid centra, dr Mirsada Đerleka.

“Čekala sam više od sat vremena ispred kancelarije dr Meha Mahmutovica za razgovor”, kaže dr Lejla Ćeranić.

{module Oglas 0 – 2020}

Nakon tog vremena ušla je u kancelariju.

“U kancelariji su sedeli, direkor OBNP dr Meho Mahmutovic, dr Alan Kurpejević, dr Mirsad Đerlek. Razgovor je protekao mirno, pri čemu mi je rečeno rečeno su planirani odmori za lekare i sestre odeljenja koji su učestvovali u borbi protiv Covid19, od 10. do 15. jula, te da moj zahtev za već uplaćeni porodični odmor, neće mnogo remetiti njihove planove”, navodi dr Lejla Ćeranić.

Razrešenje nije pominjano.

“Tokom razgovora niti ja, niti oni nismo pominjali moje razrešenje”, kaže je dr Lejla Ćeranić.

Podsetimo, direktor Opšte Bolnice u Novom Pazaru dr Meho Mahmutovićtvrdi da dr Lejla Ćeranić nije razrešena sa funkcije načelnika infektivnog odeljenja te bolnice, ističući da je ona otišla na odmor i da na 15 dana imenovan privremeni načelnik. (Nova.rs)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker