Doktorica naljutila javnost u Srbiji, odmah je poskidale sve snimke s profila (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Srbijanski mediji su otkrili da je riječ o pedesetogodišnjoj doktorici, koja osim fizikalne medicine, prosto obožava da se snima pa i na radnom mjestu

 New Project 18 2

{module Oglas 1 – 2020}

 

Iza haljine koja puca i istaknutog dekoltea, krije se doktorica fizikalne medicine Tomislava Petrušić. Snimak na kojem se doktorica Petrušić uvija u ritmu muzike napravljen je u kancelariji niškog Doma zdravlja, gdje doktorica i radi.

Njen “nastup” pred ogledalom, top tema je u Srbiji.

Srbijanski mediji su otkrili da je riječ o pedesetogodišnjoj doktorici, koja osim fizikalne medicine, prosto obožava da se snima pa i na radnom mjestu.

{module Oglas 2 – 2020}

U Domu zdravlja u doktoricinoj kancelariji pojačana je muzika, a dio javnosti ovakav snimak osudio je riječima da je neumjesno da dok se dio zdravstvenih radnika bez trunke odmora “raspada” po kovid bolnicama, ona uživa.

Kako “Blic” saznaje, doktorica Tomislava poskidala je većinu svojih snimaka s društvenih mreža, nakon što je ovaj posljednji postao hit u medijima, a nestao je i njen Instagram profil.

Mediji u Srbiji pišu da je doktorica Petrušić kadar vladajućeg SNS-a. Oni koji je duže poznaju, piše Blic, dodaju da je na fakultetu doktorica bila ljepotica, a onda je „zavoljela i plastičnu hirurgiju“.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”sr” dir=”ltr”>Начелница радиологије Ниш <br><br>Бебоу озрачи ме <a href=”https://t.co/0o1phRoCuL”>pic.twitter.com/0o1phRoCuL</a></p>&mdash; Kentaur Wolf (@fragma_dia) <a href=”https://twitter.com/fragma_dia/status/1285917423598743554?ref_src=twsrc%5Etfw”>July 22, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker