Đerlek: Ne pada mi na pamet da podnesem ostavku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek izjavio je danas da je srećan što je sa svojim timom uspeo da “zaustavi opasan talas i da mu ne pada na pamet da bude toliko naivan da podnese ostavku”

zukitu567u56

{module Oglas 1 – 2020}

On je na konferenciji za novinare rekao da ostavku podnosi samo kada ne ostvari uspeh.

“Zbog čega da podnesem ostavku, zbog uspeha? Svi ste svedoci je li isto stanje 1. ili 27. jula i koliko smo uspeha napravili. Zlonamerni mogu da pričaju šta hoće, moji i naši rezultati se vide u brojkama i statistici. U ovom gradu i svetu samo vam uspeh ne mogu oprostiti”, poručio je Đerlek.

Komentarišući protest nekoliko desetina građana Novog Pazara Đerlek je rekao da je “ovo demokratska zemlja i da svako ima pravo da izrazi svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo”.

Odgovarajući na pitanje o svom pravnom statusu Đerlek je rekao da je od 1. jula zamenik direktora Opšte bolnice Meha Mahmutovića, odnosno, koordinator te zdravstvene ustanove koji snosi punu odgovornost za zakonitost u njenom radu.

{module Oglas 0 – 2020}

“U ovom trenutku zamenjujem Mahmutovića, a to ne možemo vremenski ograničiti jer se ne zna kada će se on izlečiti. Pitate pogrešnog čoveka, ne odlučujem ja o tome (koliko će ostati na toj poziciji), već mnogo veće institucije”, dodao je Đerlek.

On je objasnio da se podaci o ukupnom broju preminulih koje je saopštio Štab za vanredne situacije odnose samo na period od početka drugog pika prvog talasa, odnosno, od 12. juna, a ne od starta epidemije.

Đerlek je ocenio da nije kompetentan da objasni zašto je tolika smrtnost u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu od kovida19, odnosno, zašto je zvanično svaka peta preminula osoba od te bolesti u Srbiji iz ovih gradova.

On je istakao da trenutnu situaciju mnogi koriste za politizaciju, a na pitanje novinara koje stranke konkretno, odgoviro je “svi koji se bave politikom”.

Demantovao je pojedine objave na društvenim mrežama da su se dešavale smrti pacijenata zbog nestanka struje, nazivajući ih “notornim glupostima”.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker