Ćorović: Mahmutović se osjeća krivim, zato ima potrebu da to dokazuje na sudu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novinarka i građanska aktivistkinja Aida Ćorović je ocjenila da je “sramota i nedopustivo” što je vd direktora Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović podnio tužbe protiv ljekara, pacijenata i građana koji su javno kritikovali njegov rad.

corovic mahmutovic 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Ona jeponovila stav iznešen u javnom pismu da “Meho Mahmutović iz moralnih razloga treba da podnese ostavku”, te da to ne treba da bude politička odluka. Takođe je podsjetila i ukazala da svako ko je na čelu javne ustanove u ovakvim stacijama dužan da obavještava javnost kako ne bi došlo do panike i straha.

“On sada ima preča posla, da se spremi za novi talas, a ne da tuži ljude. To smatram nedopustivim, da tuži pacijenta koji je prošao kroz pakao. Stvarno je sramota. Ljekar, neko ko se bavi humanom profesijom to sebi ne bi smeo da dozvoli. On baš zato što se osjeća krivim sada ima potrebu da to dokazuje na sudu”, rekla je Ćorović.

{module Oglas 0 – 2020}

Kako je istakla Mahmutović je kao “glavnokomandujući” odgovoran za ono što se desilo ljetos i iz moralnih razloga je trebao da podnese ostavku.

“Da je sve bilo super, da svima ima super odnose, on je kao glavnokomandujući propustio neke stvari i po tom principu bi trebao da da ostavku, a ne da su mu kolege nezadovoljne i da Opšta bolnica tone. Znam šta su mi prijatelji i rođaci govorili i znam o kakvim uslovim se radi. Zaista mu nije trebalo da tuži ljude, navlači jedan bes građana. Takvom čovjeku to ne bi smelo da priliči”, rekla je Ćorović.

{module Oglas 2 – 2020}

SNews

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker