Ćeranić: Mahmutović manipuliše dokumentima i činjenicama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Infektolog novopazarske bolnice Lejla Ćeranić izjavila je danas da vršilac dužnosti direktora te zdravstvene ustanove Meho Mahmutović „izvrće činjenice i manipuliše dokumentima“ u pokušaju da izbegne odgovornost za stanje u tom gradu tokom junskog talasa epidemije korona virusa.

RTHJTZRH

{module Oglas 1 – 2020}

Mahmutović je ranije u medijima pokazao dokument u kom je po njegovim rečima, Lejla Ćeranić kao tadašnja zamenica načelnika Infektološkog odeljenja, potpisom potvrdila da „niko nije umro usled nedostatka kiseonika“, kako tvrdi 37 lekara specijalista koji treže njegovu smenu.

„Istine radi, a iza toga stojim i danas, dokument se odnosi samo na moje odeljenje sa maksimum 60 bolesničkih postelja, računajući i one u hodnicima, trpezarijama i na stolicama, a ne na celu bolnicu u kojoj je tada bilo i više od 400 pacijenata“, rekla je Lejla Ćeranić.

{module Oglas 0 – 2020}

Ocenila je da Mahmutović „svesno ignoriše činjenicu da su pacijenti umirali zbog nedostatka kadra i smeštajnih kapaciteta, sa ciljem da umanji odgovornost ali i diskredituje trećinu kolega specijalista koji ga smatraju odgovornim za haos u novopazarskoj Opštoj bolnici“.

Radio Sto plus objavio je ranije danas da je Mahmutović do sada podneo 23 privatne tužbe zbog uvreda i povreda časti i ugleda Osnovnom sudu u Novom Pazaru.

Kako je tom mediju rečeno u sudu, Mahmutović u svim parničnim tužbama traži nadoknadu od po 200.000 dinara, odnosno, ukupno 1,6 miliona dinara. (Danas)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker