Biševac: Novac za doček Nove godine ide djeci bez roditelja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je pre dva dana da nije realno planirati doček Nove godine i očekivati da će taj praznik proći bez mera za suzbijanje epidemije korona virusa.

JTZZUT

{module Oglas 1 – 2020}

Sudeći po najavama, nijedan grad u Srbiji neće organizovati doček na trgovima niti će biti bilo kakvih prazničnih manifestacija,, u Novom Pazaru ovo će biti čak peta godina zaredom da se na glavnom gradskom trgu ne organizuje doček Nove godine.

Pre pet godina odlukom Gradonačelnika Nihada Biševca, prestalo se sa organizovanjem dočeka ovog praznika, a novac koji je trebalo biti uplaćen estradnim zvezdama, biće preusmeren na decu bez jednog ili oba staratelja.

Ovaka odluka Gradonačelnika Novog Pazara Nihada Biševca i gradske uprave naišla je na ogromno odobravanje kod građana ovog grada, a većina njih smatra da je taj potez trebao da dođe i u godinama pre dolaska Biševca na čelo grada, potez gradske uprave Novi Pazar i njenog Gradonačelnika Biševca u prethodnim godinama su takođe sledili i mnogi drugi gradovi u Srbiji.

{module Oglas 0 – 2020}

Gradonačelnik Biševac je tokom jučerašnje konferencije za novinare, medijima rekao da je ponosan na tu odluku koju je doneo već tokom prve godine na poziciji gradonačelnika kao i da će i ove godine ponoviti praksu koju sa svojom saradnicima sprovodi već pet godina.

“I ove godine isto to ćemo učiniti, čak ćemo i povećati iznos kako bi novac darovali i deci sa retkim oboljenjima što do sada nije bio slučaj. O tim mališanima posebno ćemo brinuti kroz budžet za narednu godinu a koji je u pripremi, i to zato što smo mi odgovorni i slušamo građane koji su glasali za predlog, da se osnuje fond za pomoć deci sa retkim oboljenjima sa teritorije Novog Pazara”, rekao je Nihad Biševac Gradonačelnik Novog Pazara. (Nova S)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker