Biševac: Neizmerna zahvalnost lekarima iz Srbije i BiH

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Situacija u Novom Pazaru postepeno se stabilizuje. Hospitalizovanih pacijenata je manje, broj novozaraženih se takodje smanjuje.

lekari iz BiH ispracaj

{module Oglas 1 – 2020}

Da u ključnom momentu u pomoć zdravstvenom sistemu Novog Pazara nisu pritekli u pomoć lekari iz Srbije i Bosne i Hercegovine pitanje je kako bi ovdašnji lekari izdržali do sada. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac zahvalio se lekarima istučići da ne postoje prave reči da iskažu ogromnu zahvalnost i da će Grad Novi Pazar zauvek biti zahvalan za sve što su uradili.

Kad je bilo najteže oni su među prvima pritekli u pomoć. Medicinska ekipa Vojske Srbije danima već vodi računa o pacijentima smeštenim u šatorima Vojne bolnice. Do pre desetak dana šatori su bili puni a danas ih ima tek nešto više od desetak. Obilazeći ekipu vojnih lekara prvi čovek Novog Pazara Nihat Biševac zahvalio se u ime građana za požrtvovanost i sve što su učinili u velikoj borbi protiv opasnog protivnika kakav je kovid 19. On se posebno zahvalio potpukovniku Predragu Krstiću komandantu Vojne bolnice ističići da mu se svakodnevno javljaju građani hvaleći pre svega odnos vojnih lekara prema njima koj isu im pomogli da prebrode najteže dane.

{module Oglas 0 – 2020}

Gradonacelnik obisao vojne lekare 800x445

Za lekare iz Bosne i Hercegovine, koji su proteklih dana pomagali kolegama u Novom Pazaru u znak zahvalnosti organizovan je prijem i uručeni pokloni. Njih je u Sarajevo ispratio prvi čovek Novog Pazara Nihat Biševac, koji je rekao da je i lekarska ekipa iz Bosne i Hercegovine pomogla da se situacija u ovom kraju pobošlja, a kako i sami ističu lekari razlika od pre nekoliko dana i danas je drastična. Oni su poručili da opuštanja nema, te da se i dalje moramo čuvati i pridržavati mera zaštite.

Za sve lekare koji su napustili svoje gradove i došli da Novom Pazaru u borbi protiv kovida 19 Grad i novopazarski privrednici obezbedili su prigodne poklone. (RTV)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker