Beograd: Kamion potonuo kroz asfalt, vozač u šoku: ”Nisam znao šta me snašlo”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Gotovo cela kabina kamiona propala je jutros u rupu u asfaltu na Voždovcu, a do urušavanja asfalta došlo je zbog pucanja ulične vodovodne cevi u Kostolačkoj ulici u Beogradu.

Kvar u Kostolačkoj ulici kod broja 21 je prijavljen jutros oko 4.30, servisne ekipe9 “Vodovoda” su na terenu, piše RTS.

Vozač kamiona, koji je prevozio namirnice za Gerontološki centar, ostao je nepovređen, a za RTS je ispričao da nije ni bio svestan šta mu se dogodilo.

“Išao sam polako, kamion je odjednom potonuo, nisam znao šta me snašlo. Komšije su rekla da su još juče prijavile kvar, niko nije došao, a ja samo prošao prvi”, rekao je vozač, prenosi RTS.

“Ne znam ni kako sam izašo, bio sam sam, a bio je i mrak”, rekao je vozač kamiona.

Cev u Kostolačkoj ulici pukla je još juče oko dva sata, ali niko nije reagovao. Jutros su ekipe “Vodovoda” izašle na teren, kako bi otklonile kvar.

Uskoro će, osim ove, bez vode ostati i okolne ulice na Voždovcu.

Procenjuje se da će kvar biti saniran do 15 sati.

Inače, u saopštenju JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” navode da je na uglu ulica Kostolačke i Kačerske u ranim jutarnjim časovima u ponedeljak 13. 12. 2021. godine došlo je do kvara na uličnom cevovodu, a da su se njihove ekipe odmah uputile na teren.

– Neposredno pre dolaska naših ekipa na predmetnu lokaciju, u Kostolačkoj ulici 21 došlo je do propadanja asfalta zbog čega je jedno vozilo upalo u rupu. Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ su na terenu, a odmah nakon uklanjanja vozila, pristupiće se daljoj sanaciji kvara. I pored otežanih vremenskih uslova za rad naših ekipa, kvar će biti saniran u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do kraja današnjeg dana – piše u saopštenju.

Izvor:RTS, Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker