BAŠTA U NOVOM PAZARU POSLE REAKCIJE POLICIJE POTPUNO PRAZNA! Zukorlić: Nije moj…

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

NOVI PAZAR: Restoran “Gazija” u centru Novog Pazara danas prazan, policija upozorila vlasnike da sklone stolove i stolice sa terase lokala

2190701 img20200404wa0000 ls

Novi Pazar. – Rostoran u strogom centru Novog Pazara koji je u petak bio pun gostiju uprkos naredbi Vlade Srbije o zatvaranju svih ugostiteljskih objekata, danas je potpuno prazan.

{module Oglas 1 – 2020}

Kako “Kurir” saznaje, pošto su se u medijima pojavile fotografije i informacije da na terasi lokala ima gostiju, na lice mesta je izašla policija, ali prijava nije pisana pošto u vreme kada su do restorana došli policajci na terasi nije bilo gostiju.

2190699 img20200404wa0001 ff

{module Oglas 0 – 2020}

Policija je po našim saznanjima upozorila vlasnika lokala da sa terase ukloni stolove i stolice kako gosti ne bi mogli da se okupljaju pa je lokal danas bio prazan.

Inače, na tvrdnje prenete na jednoj novopzaraskoj Fejsbuk stranici da je restoran u vlasništvu Muamera Zukorlića, ubrzo je reagovao i sam Zukorlić tvrdnjom da on nije vlasnik tog lokala.

“Restoran je vlasništvo Esada Nurovića što se može utvrditi u registarskoj dokumentaciji, kome je tokom dana od strane gradske vlasti upućena inspekcija, jer su pojedini građani primećeni na terasi tog restorana. Ovaj restoran od uvođena vanrednog stanja poštuje sve propisane mere i ni danas, kao ni prethodnih dana, nije vršio bilo kakve ugostiteljske usluge. Sa objavljene fotografije se jasno vidi da su građani ispred sebe imali piće u kartonskim čašama, što ukazuje na to da su bili usluženi na susednim kioscima ili kafićima sa šalterskom uslugom, čime su napravili problem vlasniku ovog restorana, navodi se u dopisu koji je Zukorlić poslao redakciji “Kurira”. (Kurir)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker