Usame Zukorlić Peštercima- Uzimali su vam milione eura za puteve, odvajali ste od hljeba… (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
sara
sara
2 godina ranije

Sta radi ovaj sandzacki muftija na promociji SPP stranke.
Sta trazi Ahmedija u politici.
Je li ovaj Kujevic muftija samo za SPP birace. Pa dobro ako Usame ima IZ uz svoju stranku, to daje legitimitet i Sulju i Ljajicu da osnuju svoje IZ, da imaju i dzamije za svoje birace.
Prema tome sasvim je jasno , ko je poceo podelu IZe.
Zukorlic naravno.

Sam
Sam
2 godina ranije

Sve dok se ove hodze,koji se predstavljaju da su vjerski predstavnici SVIH BOSNJAKA…me iskljuce iz ovih uskih stranackih skupova,i politikanstva…nema niakkvog napredka za ovu partiju. Ona je nakrivo posadjena od samog pocetka,i tako ce i da zvarsi.
Koji od ovih hodza koji je danas na ovom politickom skupu jedna partije moze da kaze da je vjerski predstavnik svih Bosnjaka? Naravno…,to je to pogubno i naopako djelovanje Muamera Zukorlica u Sandzaku,koje je razjedinilo Bosnjake kao nikad prije.

Pešterac
Pešterac
2 godina ranije

Usame ne balavi

Vojvoda
Vojvoda
2 godina ranije

Pozdrav našem mladom vojvodi Zukorliću.

Brastvo fejzic
Brastvo fejzic
2 godina ranije

…optuživanja reisa,rifata fejzica,da izbegava da zaposli abdurahmana kujevica u rožajama i crnoj gori,pokazala su se neispravnim.gledano u današnjoj perspektivi, naprotiv,pokazala se,pronicljivo-ispravnom odlukom reisa fejzica da kujevicu uskrati zapošljenje …djelovanje kujevica u okviru izusa,ostavlja iza sebe,destruktivnos i razbijanje jedinstva bošnjaka u novom pazaru…posjeta kujevica petnici sa imamima iz izusa,pokazuje otvotenu naklonjenost jednoj ideji,zasnovanoj na tumačenju islama proruskog učenjaka imrana huseina,i spp partiji,produktu takvog tumačenja i razumijevanja vjere…nakon smrti zukorlica,svi iz izusa su uglas govorili da žele slogu i pomirenje,medju bošnjacima.šta se krilo iza ovih želja,nije lako odgonetnuti.dali su uzdrmani šešeljevim tezama o trovanju zukorlica,pokušali da prikriju sopstveni strah,za svoj fizički integritet.ili, u ritmu pokvarenosti,da zavaraju narod tobožnje ispoljenom željom za jedinstvom,prikriju stvarni perfidni nastavak razjedinjavanja sandzačkog naroda,i destrukciju njegovog zajednistva…sve ovo govori o naručenom stvaranju spp,sa ulogom,kukavičijeg jajeta u gnijezdu sandzačke sloge i slobode.ko iz ovog uzima korist i profit nije teško prepoznati…u perspektivama novog svetskog poretka i statusa sandzačke autonomije u globalnim relacijama,na području zapadnog balkana otvara nova vrata za prodor gradjanske svijesti u razumijevanju demokratskog uredjivanja zapadnog balkana i istočne evrope. ukrštanje sandzačkog prava na autonomnost sa globalnim strategijama razvoja prozapadne,gradjanske demokratije,na balkanu i istočnoj evropi je neosporna šansa za ekonomsko-politički prosperitet ovih evropskih prostora.

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex