Mujagić: Deponija odblokirana, pokazali smo da nema mjesta ucjenama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Mještani nekoliko sela i predstavnici lokalne samouprave u Sjenici postigli su danas dogovor o prekidu blokade deponije Goveđak, omogućivši tako da se na nju odlaže otpad iz te opštine.

Predsjednik Opštine Sjenica Munib Mujagić kazao da je ovo poruka svima koji su misli da mogu ucjenama da destabilizuju vlast.

„Nezakonita blokada deponije „Goveđak“ je otklonjena, tako da je javno komunalno preduzeće sa moje strane dobilo nalog da otpočne sa odlaganjem smeća, da rade u dvije smjene i da rade za vrijeme vikenda kako bi se što prije uspostavili normalni životni uslovi, odnosno da bi se stanje normalizovalo u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Svi oni koji su mislili da lokalnu vlast mogu da ucjene i destabilizuju na ovaj ili sličan način, vjerujem da su se sad uvjerili da to nije moguće.

Naravno, uspostavljanjem ponovnog rada sanitarne deponije, mi nećemo stati na tome, učinit ćemo sve to je u našoj moći i što je u obavezi lokalne samouprave da se eventualni negativni uticaji sa te sanitarne deponije umanje a u smislu redovnog održavanja, kontrole, izrade određene tehničke dokukmentacije u smislu saniranja deponije ali jednako tako ćemo pokrenuti i krivične postupke protiv svih onih koji su učestvovali u ovome, na nečastan način, sve u duhu promjena i uspostavljanju novog vrijednosnog sistema gdje nema mjesta ucjenama, diskriminacijama, pljačkama i svemu onome što je okarakterisalo vrijeme prethodne vlasti.“

Izvor: SANA

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker