Zukorlić -Sjenica će biti pilot projekat budućeg načina organizovanja lokalnih samouprava

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić na konferenciji za medije kazao da formiranje vlasti u Sjenici predstavlja jednu potpuno novu stranicu historije Sandžaka.

zukorlic sjenica 1920x1171

{module Oglas 1 – 2020}

–Sjenica je prva opština u kojoj nisu na vlasti SDA Sandžaka ili SDP.  To je prvi znak i ozbiljan događaj koji potvrđuje mogućnost početka promjena. SPP je po prvi puta dobila jednu ozbiljnu šansu gdje je nosilac vlasti i gdje će tokom jednog mandata sa partnerima iz drugi stranaka moći da pokažu da je moguće i u Sandžaku i u Srbiji imati drugačiju lokalnu vlast. Vlast kojoj neće biti prioritet da pljačka narod, da ispumpava budžetska sredstva, već će dokazati da je moguće imati vlast dostojnu te pozicije i u moralnom i u političkom smislu.

To neće biti lako obzirom da je ta opština  devastirana skoro totalno, tu se kreće iz minus 20 ili 30, ali ja sam optimista i ja vjerujem da će se u Sjenici uspijeti i da će to biti jedan pilot projekat budućeg načina organizovanja lokalnih samouprava.

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMuamerZukorlic%2Fvideos%2F616024085723526%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker