Završni skup SPP – Da konačno stavimo tačku na sivilo u Sjenici

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Lista „Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” održala je završni miting u Sjenici, gdje će se na predstojećim lokalnim izborima izaći pod rednim brojem 5.

fghfze5675e75

{module Oglas 1 – 2020}

Lider Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić poručio da je Sjenica svaki put jača i svaki put odlučnija.

“Kroz cijeli našu povijest Sjenica je uvijek bila glavni majdan kulture, glavni majdan bošnjačke-sandžačke pameti. Sjenica zajedno sa Kladnicom i Pešterom uvijek je bila korak ispred i u koraku samo pravo. Tada 2010. godine kada je posle agresije na Islamsku zajednicu trebalo pokazati političku odlučnost, ona je krenula iz Sjenice i bila je prelomna za odbranu Islamske zajednice, za odbranu Sandžaka, za odbranu Bošnjaka, za odbranu naših vrijednosti. I evo čvrsto vjerujem i sada poslije 10 godine, a poslije 3 decenije lutanja, promašaja, trazenja puta, strpljenja i svih prilika koje smo dali dvema strankama, posle 30 godina došlo je vrijeme da im se zahvalimo i kažemo odmorite se ili malo ili trajno. Ako ovi naši ne budu dobri, onda se odmorite privremeno pa dodjite ponovo slobodno ali mi čvrsto vjerujemo da su ovi koji vam nudimo najbolji i da će vaš odmor biti trajno odmor.”

{module Oglas 0 – 2020}

Naglasio da je ovo najbolja ekipa koju Sjenica može da ponudi.

“Na čelu sa našim velikim čovjekom i mojim velikim prijateljem, kandidatom za predsjednika opštine Munibom Mujagićem. Vi znate da je on najbolji kandidat i vi znate da će on biti najbolji predsjednik opštine zato što je najstručniji, zato što je takvog karaktera a posebno zato što ih dobro poznaje, zna sve njihove marifetluke i sve što su loše radili do sada. Zato braćo i sestre podržite ovu ekipu, dajte im šansu da konačno stavimo tačku na ovo sivilo u Sjenici.”

Grupa kriminalaca kod jednoh, grupa kriminalaca kod drugih a a gledajte ove časne ljude, samo ovdje nema kriminalaca i ovo će biti kraj kriminalcima i početak jedne nove stranice za Sjenicu, Kladnicu, Pešter ali i početak za jednu novu stranicu cijelog Sandžaka, zaključio akademik Zukorlić.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker