SPP Sjenica: Budžet Opštine za 2020. bez investicija i kapitalnih projekata uz mnogo tehničkih grešaka (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Usvojen je budžet Opštine Sjenica za 2020. godinu. Brojka veća od devet miliona eura ogromna su sredstva za malu Opštinu i niko više, kažu iz opozicije, ne može reći da Republika Srbija ne daje Opštini Sjenica.

Capture 10

{module Oglas 2019 – U članku 1}

 

Država će budžet odobriti, samo sredstva trebaju biti namjenski raspoređena. Međutim, u budžetu ništa novo, prepisan od prethodne godine, bez investicija, kapitalnih projekata uz mnogo grešaka tehničke prirode.

S obzirom da je zadnja sjednica u ovoj godini i da je na dnevnom redu razmatranje odluke o budžetu Opštine Sjenica, najvažnijeg akta a 12 je tačaka dnevnog reda dovoljno je bilo da samo ova jedna tačka zauzme mjesto kako bismo valjano radili i odlučivali, kaže Fadil Nikšić, SPP Sjenica.

I ove godine, istakao odbornik Željko Langović, kao i prethodnih mnogo toga preskočeno prije usvajanja budžeta.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

-Kad smo usvajali budžet ka oi prethodnih godina neke stvari preskačemo. Materijal koji sam dobio je nekompletan. Nema izvještaja, planoiva rada lokalnih preduzeća, odnosno imamo polovično a i to što smo dobili ne liči ni na šta. Valjda smo prvo trebali ovdje da raspravljamo o izvještajima direktora a budžet onda kao posljedica svega toga da se razmatra, pita Langović.

S devet miliona eura kaže Fadil Nikšić, u izjavi nakon sjednice, još jedna Sjenica mogla bi biti napravljena. Međutim, u kapitalnim projektima za iduću godinu nema izgradnje nijednog puta, kao ni izrade nove ni rekonstrukcije postojećih ulica.

To je pokazatelj koliko se vladajuća koalicija, naš predsjednik Opštine brinu o svojim građanima. Izbori su uskoro u vrijeme kada nema asfaltiranja i tamponiranja i predsjednik nije planirao nijedan put kao ni ulicu s ovim budžetom. Ubijeđen sam da su naši građani mudri i da će svojom olovkom, pametno promijeniti ovo stanje. Ukazivali smo neprestano na sve malverzacije koje se rade u ovoj Opštini. Ponovo želim da kažem da jedan domaćin, s devet miliona napravit će bum a za 30 godina nijedno radno mjesto nije otvoreno u Opštini Sjenica. Samo se pitam kako ih nije sramota da se kandiduju za bilo kakve naredne izbore, zaključuje Nikšić. (Sana)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

https://www.youtube.com/watch?v=Jgpj8QGpZc4

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex