SPP – ”Najoštrije osuđujemo prijetnje sjeničkog kriminalca funkcionerima i članovima SPP-a”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Saopštenje SPP Sjenica :

rhjuztuz6u

{module Oglas 1 – 2020}

Opštinski odbor Stranke pravde i pomirenja u Sjenici najoštrije osuđuje prijetnje kriminalca Iza Latovića upućene funckionerima i članovima SPP–a. Izo Latović, lice sa pozamašnim kriminalnim dosijeom, koje je osuđivano za najteža krivična dijela u Republici Srbiji i inostranstvu, ničim izazvan, pozvao je člana SPP–a Sulejmana Nišića, preko koga je uputio niz prijetnji predsjedniku Političkog savjeta SPP–a dr. Admiru Muratoviću, predsjedniku opštine Sjenica Munibu Mujagiću i članu SPP–a Edinu Hamidoviću.

Izo Latović kao dugogodišnji saradnik Rasima Ljajića, čija je kćerka i odbornik Sandžačke demokratske partije u Sjenici, ovim činom je ugrozio sigurnost funkcionera i članova SPP–a, izazvavši uznemirenost građana Sjenice i šire, sve u cilju zastrašivanja i pritiska na vlast, kako se ne bi otkrili kriminalni poslovi SDA i SDP–a, kao i organizirani kriminal njihovih istaknutih članova i finansijera.

{module Oglas 0 – 2020}

Očito je da se ovaj ozloglašeni kriminalac ovako ponaša jer ima podršku određenih policijskih i bezbjednosnih struktura koje su ga štitile i prikrivale godinama unazad. Ovo nije prvi put da se ovo lice ovako ophodi prema građanima Sjenice i da iste i slične prijetnje upućuje političkim neistomišljenicima. Poznato je da su njegova mnogobrojna kriminalna i nezakonita postupanja ostala nekažnjena zbog njegove nesporne sprege sa određenim strukturama vlasti.

Opštinski odbor SPP-a u Sjenici oštro protestira zbog tolerisanja ovakvog ponašanja, čime se daje podstrek nasrtanju nasilja i kriminala pod pokroviteljstvom Sandžačke demokratske partije, uz zahtjev policijskim i pravosudnim organima da ovog i druge nasilnike hitno procesuiraju i zaštite nedužne građane opštine Sjenica. Stranka pravde i pomirenja će poduzeti sve mjere kako bi zaštitila svoje funkcionere i članove, ali i sve građane od bahatih kriminalaca i njihovih političkih šefova. Jos zešće ćemo nastaviti borbu protiv kriminala i korupcije do konačnog obračuna.

U Sjenici, 24. 11. 2020. godine

Opštinski odbor Stranke pravde i pomirenja

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker