SDA Sjenica – ”Osuđujemo revanšizam nelegalne vlasti u Sjenici”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

SDA Sandžaka,ogranak Sjenica najoštrije osuđuje nezakonito postupanje nelegalne vlasti u Sjenici, koja je, kako navode u saopštenju za javnost, zakonski smijenjena na sjednici Skupštine opštine održanoj  7.oktobra, a koje se ogleda u mobingu, odnosno šikaniranju i nezakonitom davanju otkaza radnicima i neosnovanom pokretanju disciplinskih i drugih postupaka radnika u Opštinskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima, a koji su članovi i funkcioneri stranke SDA Sandžaka.

očklhuiloui

{module Oglas 1 – 2020}

U saopštenju za javnost ogranka SDA Sandžaka u Sjenici se dalje navodi da su radnici svakodnevno izloženi svim oblicima ponižavanja, zlostavljanja, uznemiravanjima, pretnjama i zastrašivanjima, a sve i isključivo zbog političkog stava različitog od stava SPP-a.

”Nelegitimni držaoci opštinske vlasti, koji sve svoje snage usmeravaju isključivo na revanšizam i politički obračun sa neistomišljenicima, a nikako na razvoj opštine i vršenja poslova iz oblasti javne uprave, do sada su nezakonito podelili na desetine otkaza članovima SDA Sandžaka, među kojima su neki u stalnom radnom donosu preko 15 godina.

{module Oglas 0 – 2020}

Na ovaj način je ozbiljno ugrožen i rad Opštinske uprave, kao servisa svih građana, jer je već postojao značajan nedostatak kadrova. Istovremeno, vrši se političko upošljavanje nekompetentnog kadra koji apsolutno ne ispunjava uslove i kvalifikacije za obavljanje poslova javne uprave.

SDA Sandžaka staće uz sve zaposlene koji trpe zlostavljanje i nepravdu i pružiće svaki vid podrške i pomoći u odbrani prava i pokrenuće sve instrumente zaštite. Pozivamo nadležne institucije da reaguju i stanu na kraj nezakonitom delovanju uzurpatora vlasti i omogući normalno funkcionisanje lokalne uprave, čiji posao nije stvaranje nemira i nestabilnosti u gradu i politička osveta, već da bude servis svih građana” navodi se u saopštenju za javnost SDA Sandžaka ogranak Sjenica. (rtvnp)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker