Paučinac Kurtoviću: Režim kojem se šlihtate je uzdrman!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon gostovanja na TV Pink predsjednika Skupštine opštine Sjenica Rejhana Kurtovića, na društvenim mrežama oglasio se građanski aktivista Aladin Paučinac iz Inicijative slobodnih građana.

Status Aladina Paučinca prenosimo u cjelini:

“Kurtoviću, pa dokle više?! Ja razumem da je Hazbo zalivadio Sjenicu i da nije bilo pomoći Vlade Srbije da bi ona otišla u bankrot. Međutim, imajte u vidu da je taj isti režim godinama održavao Hazba na vlasti i pravio se da ne primećuje šta on radi.

Prvo on pa sada vi ste u koaliciji sa njima u Sjenici. Oni su dakle nezamenjivi, a vi ste zamenjivi. Svi ste vi za njih potrošna roba. Funkcioneri vaše stranke se takmiče u šlihtanju režimu. To javno radite bez ikakvog srama. Jedino se Bačevač tu tera sa vama. Ovi iz SDA i iz SDP gledaju više da deluju zakulisno i da tako pomognu režimu. Kako god hoćete. Ali svi vi (SDA, SDP i SPP) treba da znate da je režim kojem se šlihtate uzdrman. Kao klimav zub je. Još nije ispao, ali brzija dana će. Ne znam samo šta ćete tada raditi. Kako ćete se tada približiti novim republičkim vlastima.

Pričaš o inostranim centrima moći da podgrevaju proteste. Sramota! Samo nas još proglasi i domaćim izdajnicima kao u Miloševićevo vreme. Ti isti strani centri moći koje ne želiš da imenuješ ali ih prozivaš čine da ovaj napaćeni narod može da živi i dalje mirno u svojim kućama. Zar si toliko politički nepismen da ne vidiš da su se međunarodne okolnosti u zadnje vreme drastično promenile za ovaj režim i to na njegovu štetu.

Amerikanci su krenuli sa sankcijama prema ljudima koji su bliski samom vrhu režima. U stranoj i domaćoj štampi se već licitira da je ovo samo prvi krug sankcija. Da u drugom krugu neće ići kao sad na ljude bliske vrhu režima, već na sam vrh.

Pominješ tri porodice iz Pazara i Tutina. A šta je sa recimo ona dva veselika iz Sjenice što su tokom korone poslata u sigurnu smrt. Tražite li vi iz sjeničkog SPP-a kod režima odgovornost za njihovu smrt?! Ili je to možda i vama kao i Rasimu ‘nesporazum’”, napisao je Paučinac.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker