Odbornica Biševac: Dala sam podršku SPP-u jer vjerujem da će donijeti boljitak

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon niza dezinformacija, a pošto su prijetnje postale česta pojava ovih dana, za našu televiziju javila se odbornica Dženeta Biševac koja je poručila da je pristupila odborničkom grupi SPP-a u Sjenici.

dzenita bisevac

{module Oglas 1 – 2020}

– Želim da ovim javljanjem razriješim neke dileme vezane za moj status odbornice u Skupštini Sjenice. Javnosti je već poznato da sam ja na sjednici Skupštine koja je održana 14. oktobra, što je ustvari bio nastavak sjednice održane nedjelju dana ranije, svojim glasom podržala aktuelnu vladajuću većinu okupljenu oko SPP-a. Zbog niza dezinformacija koje šire zlonamerni pojedinci, smatram da je potrebno da obavijestim javnost, da pristupam odborničkoj grupi SPP-a i da ću ubuduće u Skupštini nastupati kao odbornica tog odborničkog kluba.

Odbornica Biševac kazala da će zatražiti policijsku zaštitu ukoliko se nastave prijetnje koje dobija gotovo svakodnevno.

{module Oglas 0 – 2020}

– Formiranje koalicije sa SDP-om, od strane pojedinaca iz Stranke demokratske akcije, za mene je bilo neprihvatljivo, kao i za mnoge druge članove te partije na čijoj sam izbornoj listi bila. Naime, takva odluka, direktno se kosi sa onim za šta se SDA zalagala u predizbornoj kampanji. Ne želim da učestvujem u formiranju vlasti koja će biti na štetu sjeničke čaršije i njenih građana, te podršku dajem onima za koje vjerujem da će donijeti boljitak. Znači, uzaludno je da pojedinci na različite načine vrše pritisak na mene, prijeteći meni i članovima moje porodice, pokušavajući da me zaplaše i prisile da podržim stvaranje pomenute koalicije. Ja do danas nisam tražila zaštitu policije, međutim, ukoliko se takve prijetnje nastave, preduzeću sve zakonom dozvoljene mjere da zaštitim sebe i svoju porodicu.

(Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker