”ZAŠTO JE MORAO DA UBIJE?” Dok je ubica sa Peštera bio u svom krvavom pohodu, u susednoj sobi bila su deca, sa mesta zločina pobegao MOTORNIM SANKAMA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, reči su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.

rtzrtueiu

{module Oglas 1 – 2020}

– Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloletne dece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je decu – rekla je za “Blic” rođaka ove porodice.

Ubica pobegao na motornim sankama

Prema rečima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gde je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Motornim sankama je i pobegao sa mesta zločina čemu je svedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice. Prema rečima komšija sa kojima smo razgovarali, taj mladić eje bio svedok trenutka kada je ubica na motornim sankama pobegao u nepoznatom pravcu.

{module Oglas 0 – 2020}

Policijska potera ubrzo je počela, ali meštani sela RAsno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobegne preko granice, u susednu Crnu Goru.

Međutim, Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

“Zašto je morao da je ubije?”

Komšije porodice su u šoku.

– Došao je motonim sankama da ih ubije, sigurno da nije bio pri čistoj svesti kad je tako nešto strašno uradio – naveo je jedan od poznanika.

– Razumem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, još je strašnije što su tu deca bila i njihova i od njihovih komšija i rođaka. Tu su slavili rođenje Bekimovog deteta. Njegova žena se porodila pre pet dana – naveo je njihov poznanik.

Podsećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

(Blic)

{module Oglas 2 – 2020} {jcomments off}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker