KOBNI UDARCI U GLAVU: Nastavljeno suđenje za ubistvo na Pešteru, veštaci ne mogu da utvrde da li je Papić bio živ kada je zapaljen

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
SVEDOČENjEM medicinskih veštaka pred Višim sudom u Novom Pazaru nastavljeno je suđenje bračnom paru Muhović, Senadu (37) i Muberi (35), za svirepo ubistvo Anela Papića (32) iz Sjenice, juna 2017. godine.
37019 10 np f
{module Oglas 1 – 2020}

Predstavljajući svoje nalaze, veštaci su naveli da je Papić zadobio više povreda svih delova glave, među kojima su i prelomi lobanje i kostiju vilice, kao i povrede ruku koje su, prema njihovom zaključku, nastale prilikom pokušaja odbrane.

Na osnovu zadobijenih povreda veštaci nisu mogli zaključiti da li je sve povrede Papiću zadala jedna ili više osoba, kao ni čime su one nanete.

Medicinski stručnjaci su se saglasili da takve vrste povreda nastaju od tupih predmeta, pa ne isključuju mogućnost da je ubica ili više njih koristio metalnu šipku, drvenu palicu ili kamen.

Obdukcijom tela ubijenog Papića nisu utvrđeni tragovi gareži ili dima u disajnim organima što ukazuje na to da je on zapaljen nakon ubistva, ali sudski veštak nije isključio mogućnost da je mogao biti živ u tom trenutku jer se sve dešavalo na otvorenom prostoru.

{module Oglas 0 – 2020}

Supružnici su optuženi da su pre tri godine brutalno ubili, a potom i spalili Anela Papića, Muberinog ljubavnika.

Oni se terete da su Anela namamili u atar sela Ponorac, gde se ranije nalazio sa Muberom, a potom nasrnuli na njega i zadali mu 27 udaraca tupim predmetom.

Sumnja se da su ga nakon toga odvukli do obližnjeg šiblja i pokušali da ga zapale. Unakaženo i nagorelo telo mladića pronađeno je dan kasnije, kada su Muhovići već bili napustili Srbiju i nalazili se u Nemačkoj, u kojoj su godinama živeli.

Nakon što je objavljeno da su glavni osumnjičeni za ubistvo, rešili su da se vrate u Srbiju, a uhapšeni su desetak dana kasnije na graničnom prelazu Horgoš, prilikom ulaza u zemlju.

Dok su bili u bekstvu govorili su da nemaju nikakve veze sa tim zločinom, obećavajući da će istražnim organima kazati sve što znaju.

Međutim, tokom istrage i suđenja Mubera se branila ćutanjem, dok je Senad izneo odbranu, tvrdeći da nije ubio Anela. (Večernje novosti)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker