Lalatović besan pred Novi Pazar: “Kunem se u decu i mrtvu majku da nisam to rekao, sprema mi se linč!”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pred kameru je izašao sa svojim telefonom

Pred derbi začelja Superlige Srbije između Radničkog iz Kragujevca i Novog Pazara, trener Kragujevčana Nenad Lalatović je imao nesvakidašnju izjavu.

On je izvadio telefon i pročitao naslov iz pazarskih novina.

– Izvinjavam se što moram danas da kažem pred utakmicu. Mene je to povredilo. Ja sam to uzeo da svi pročitaju u Srbiji, izašlo je u Pazarskim novinama samo. Skandal “Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima”, to je izašlo ovde, u dogovru da su rekli igrači Kolubare.

To su oni rekli njima, igračima i upravi. ja se kunem u svoje troje dece da nikad nisam nazvao Pazarce turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Gde će doći njihovi navijači dosta, gde će biti puna tribina, gde je besplatan ulaz. Dolazi izjava napisana samo u njihovim novinama, skandal Lalatović nazvao igrače Turcima – krenuo je trener Kragujevčana.

– Ja znam jer me poštuju i vole, ja sam zaslužio, ali članovi uprave Pazara, Kolubare koji su preneli igračima. Danas je izašlo u novinama.

Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Izvinjavam se, moram da kažem. Sad kažem pre dutakmicu, imam inofrmacije šta će mi biti. Ja se ne bojim, ja uzimam odgovornost.

Nisam to rekao, mogu se zakleti u decu u mrtvu majku. Mora Srbija znati šta se meni sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Jer radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi – nastavio je on.

– Želim da se zna šta se meni sprema, kavko vređanje, kavko ponižavanje zbog izjave koji sam rekao. Ovo je gnusna laž, ja se kunem u decu i majku da nisam rekao. Ja volim Novi Pazr i sve Pazarce – zaključio je Lalatović.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker