Košarkaše Novog Pazara izbacuju iz lige?

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Problem prave neizmirene obaveze kluba prema bivšem treneru Oliveru Popoviću

Košarkaška liga Srbije donela je odluku da oduzme Novom Pazaru dozvolu za učešće u takmičenju. Razlog – neisplaćena dugovanja. S tim što Pazarci imaju mogućnost žalbe.

Problem su neizmirene obaveze Novog Pazara prema bivšem treneru Oliveru Popoviću. Pazarci nisu isplatili 4.067 evra što je treća rata postignutog dogovora.

Oduzima se dozvola Novom Pazaru za sezonu za učešće u takmičenju КLS u takmičarskoj sezoni 2021-2022 po odluci UO КSS br. 643/2 od 06.09.2021. godine“, stoji u odluci lige.

Dalje se objašnjava…

Uvidom u dokumentaciju, te dostupne i relevantne baze podataka, Кomisija je utvrdila sledeće:

– OКК Novi Pazar ima dospela i neizmirena dugovanja prema gospodinu Oliveru Popoviću po osnovu pravosnažnih presuda Stalne sportske arbitraže Olimpijskog komiteta Srbije.

– OКК Novi Pazar po sporazumu o isplati dugovanja sa gospodinom Oliverom Popovićem nije ispunio obavezu plaćanja treće rate postignutog sporazuma koja je dospela dana 05.10.2021. godine u iznosu od 4.067,65 evra u dinarskoj protivvrednosti. (Mozzart)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.