Fudbaleri Novog Pazara najoštrije demantuju da su igrali kladionicu, a još manje da su uradili nešto protiv initeresa svog kluba

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sumnja se u regularnost utakmice Radnik – Novi Pazar, zbog mogućeg nameštanja rezultata tog meča, a tim povodom Novopazarci su rešili da se oglase javno, i to na sledeći način:

“Upravni odbor FK Novi Pazar potvrduje da je dobio dopis od Fudbalskog saveza Srbije u kojem se iznosi sumnja da je pet fudbalera našeg tima navodno učestvovalo u nameštanju rezultata utakmice između Radnika i Novog Pazara, odigrane 11. aprila ove godine, navodeći kao ključni dokaz da su padale kvote na kladionicama na dan utakmice u Surdulici.

Uprava FK Novi Pazar održala je sastanke sa pomenutim igračima, koji najoštrije demantuju da su uopšte igrali kladionicu, a još manje da su uradili nešto protiv initeresa svog kluba. Igrači su izričiti da će angažovati advokate radi odbrane časti, ugleda i vlastitih karijera, koje su na ovaj način dovedene u pitanje.

Igrači su istakli i da su spremni da idu na poligraf i da će iskoristiti sve instance i u državi i van nje, da bi se utvrdila puna istina.

Upravni odor FK Novi Pazar će takođe insistirati na utvrdivanju svih činjenica, jer postoji čitav niz nelogičnosti u pomenutim optužbama. Plašimo se da se iza ovoga krije namera da se Novom Pazaru oduzmu bodovi, i da se na taj način klub izbaci iz Super lige.

Uprava Novog Pazara je obezbedila sredstva za premiranje svojih igrača u svakoj utakmici u završnici prvenstva. Te premije nisu bile nikada veće u istoriji kluba. Utoliko su čudnije optužbe na račun pet naših igrača, posebno što se radi o časnim i poštenim momcima sa kojima klub nikada nije imao problema”, navodi se u saopštenju FK Novi Pazar.

(Novosti online)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker