Usame Zukorlić – Prvi Bajram namaz bez našeg rahmetli Muftije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
7 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
sara
sara
6 mjeseci ranije

Usame ubaci vec jednom u tvoju tintaru praznu, Zukorlic Muamer je u datom trenutku smrti bio narodni poslanik I potpredsednik srpske skupstine, takodje predsednik pročetničke stranke SPP,
zato ne zloupotrebljavaj taj naziv muftija, jer očigledno hoces sa tim nadimkom muftija, da manipulišeš nepismenim narodom.
Kao drugo, ima nas još, koji nismo sa svojim očevima na ovaj Bajram, i samo da znas to su bili očevi gromade, legende, koji su sa svojim znojem, ne pljačkajuci dijasporu, ne saradjujuci sa koljacima, svoga naroda hranili svoju decu i slali ih na prave fakultete, a ne taj takav koji si ti završio pa ne umeš da formiraš jednu prosto, proširenu rečenicu.
Očevi gromade iz Sandzaka, poštenim radom su slali svoju decu da dobiju akademsko zvanje.
Zao mi je tebe, nosices kompleks do kraja zivota, jer nisi imao srecu da imas I vidis kako izgleda Otac gromada, kao mnogi od nas što su imali , kao što sam ja imala.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije
Odgovor za  sara

Zato i ponavlja non stop muftija, muftija, jer nema ništa pametno da kaže za oca, a i on zna čime se njegov “muftija” bavio, plačkao je koga je stigao, tj. svakoga ko je budala, a koliko je dugova ostavio allah zna, znam za slučaj koji ga je snabdevao sa drvima za grejanje kuće i int. univerziteta, ostao mu je dužan 5 800 eura.

Kismet
Kismet
6 mjeseci ranije

Nisam znao da ima ovako bolesnih umova

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Kismet

Hoćeš da ti dam ime i adresu čoveka koji se bavi sečom i prodajom ogrevnog drveta, pa da te uverim. Ako si toliko zainteresovan, mogu i to samo ne bih želeo da se čovek provlači po medijima, a to mi je pričao čovek koji radi kod njega, pričao mi je kako su se mučili kad su istovarali kod kuće Muamerove, kako je mnogo tijesno, itd. Terali su mu po 500-550 metara drva, što za univerzitet, što za kuću. Svake sedmice je išao da traži pare, i sve su mu obećavali danas, sutra će platiti, al ni dan danas.

Kismet
Kismet
6 mjeseci ranije
Odgovor za  sara

Sara polje sordid od tvog zaudara koji se prenosi preko tvog pokvarenog mozga na tvoje bolesne pojmove,

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije

Nije ti otac bio muftija, ni tebi a ni nama, tebi je bio babo, a nama ništa, bio je narodni poslanik skupštine Srbije, i šta si se uhvatio za to muftija, ko pijan plota, dosadi i bogu i narodu sa tim muftijom i amanetom. I oni koji su bili za SPP, su poludeli od tih tvojih gluposti, dosta je više, ako umiješ da vodiš stranku, vodi je, ako ne umiješ, idi na bauštelu.

sara
sara
6 mjeseci ranije

Veličanstveni, mislim da bi pravda bila zadovoljena, da Usame završi svoju karijeru na baušteli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
7
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker