Samir Tandir i Admir Muratović kod reisu-l-uleme Kavazovića

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Danas je reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović primio delegaciju Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS), političke organizacije koja je nedavno formirana u Sandžaku.

Delegaciju su sačinjavali Samir Tandir, predsjednik Inicijativnog odbora (IO) za BOSS-a, zatim dr. Admir Muratović, zamjenik predsjednika IO te Bajazid Žigović, član IO.

Razgovarali su o ukupnom stanju Bošnjaka u Sandžaku posebno na institucionalno djelovanju svih važnih činilaca zainteresiranih za stanje muslimana – Bošnjaka na ovom dijelu domovinskog prostora gdje Bošnjaci žive.

Saglasili su se da je najvažnije sačuvati zdravu komunikaciju  i razumijevanje među svim institucijama i pojedincima koji rade u interesu Bošnjaka.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.