Zukorlić: Zašto niko ne pita čiji su kriminalci koji pucaju i šire teror u Novom Pazaru (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni akademik Muamer Zukorlić u emisiju URANAK na K1 kazao su u Novom Pazaru i Sandžaku kriminalci najvažnija kategorija zato što imaju direktne partnere u lokalnoj političkoj vlasti. On je upitao zašto niko ne pita čiji su i ko štiti kriminalce koji pucaju i šire teror u Novom Pazaru.

deghftrgsr

{module Oglas 1 – 2020}

– Ovo što je bilo ispred Policijske uprave, dva kriminalca, otac i sin inače poznati javnosti da su drski i nasilni trgovci bijelim robljem, oni imaju te nekakve striptiz barove koji su svima poznati. Oni su pucali i vidite kada se ti kriminalci odluče da u sred bijela dana u najvećoj gužvi, maltene na platou PU, pucaju sa ciljem likvidacije nekog ko im je nešto zasmetao, to nije samo obična pucnjava, to nije samo obično nasilje.

Naravno da je broj jedan i najbitnije je to što su oni pogodili nevine građane, gdje je jedna žena bila u životnoj opasnosti određeno vrijeme, to jeste uvijek ključno ali suštinski gledano to je demonstracija sile neviđenih razmjera, to je poruka policiji, to je tolika bahatost, to je držanje lekcije svim građanima Novog Pazara i Srbije, mi smo jači od svih vas, mi se ne bojimo da pucamo pred PU, pred policijom, pred kamerama policije.

{module Oglas 0 – 2020}

To je tipični teror. Zašto se niko ne pita čiji su ovi kriminalci koji su pucali? A vjerujte nečiji su. Možete na fotografijama vidjeti čiji su. Oni su nečiji i to ne samo simbolički. Iz simboličkih odnosa se se ne crpi ova moć, nego su oni i politički i bezbjedonosno i ekonomski nečiji. E to su teme kojima mi treba da se bavimo.

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMuamerZukorlic%2Fvideos%2F855195248572969%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker