Zukorlić uputio čestitku Redžepu Taipu Erdoganu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) akademik Muamer Zukorlić uputio je čestitku Redžepu Tajipu Erdoganu za ponovni izbor za predsjednika AK Partije.

„Poštovani predsjedniče Erdogan,

koristim priliku da Vam u svoje i ime Stranke pravde i pomirenja uputim iskrene čestitke povodom reizbora na poziciju predsjednika Stranke pravde i razvoja kao i na uspješnom 7. redovnom kongresu Vaše partije.

Snažna Republika Turska garant je stabilnosti i nada za prosperitet šireg evropskog i azijskog prostora. Zato su razvojni procesi i snažne političke partije u Republici Turskoj glavni stubovi u očuvanju postignutog i daljeg unapređivanja svih aspekata društva koji utječu kako na živote i standarde običnih ljudi tako i na širem planu.

Vama, svim izabranim nosiocima funkcija, članovima Kongresa i drugih tijela Stranke pravde i razvoja, uz mahsuz selame, želimo puno uspjeha u radu na dobrobit svih građana Republike Turske, među kojima i više miliona Bošnjaka, koji su, uz svu našu historijsku, duhovnu i kulturnu povezanost, glavna spona naših naroda i snaga jedinstva koje Bošnjake i Turke drži u neraskidivoj vezi u sadašnjosti i budućnosti.“

Izvor: SANA

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker