Zukorlić čestitao Konakoviću – Prilika da BiH krene putem neophodnih društvenih reformi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjedniku stranke Narod i pravda ,gospodinu Elmedinu Konakoviću

fghjtzhjtz

Č E S T I T K A

{module Oglas 1 – 2020}

Poštovani gospodine Konakoviću, želim Vam čestitati na izuzetnom uspjehu koji ste ostvarili na općinskim i gradskim izborima diljem Bosne i Hercegovine. Posebno raduje da su građani naše prijestolnice Sarajeva u ovolikom broju prepoznali i nagradili Vaš trud i rad u prethodnom periodu.

Povjerenje koje Narod i pravda zadobija u relativno kratkom vremenskom rasponu od svog osnivanja pokazatelj je da je koncept političkog djelovanja i programska platforma prepoznata od strane građana i da predstavlja budućnost Bosne i Hercegovine kao i nadu da će naša matična država konačno krenuti putem neophodnih društvenih reformi i oporavka iz višedecenijskog letargijskog stanja koji su doveli do deformiteta čije posljedice najviše osjećaju građani.

{module Oglas 0 – 2020}

Dobili ste veliku šansu i obavezu da povedete narod putem tih temeljitih reformi, a pred Vama je trnovit i nimalo lahak put, zato Vam želim da uspijete i budete primjer generacijama koje dolaze i žudno iščekuju poboljšanje svekolikih životnih prilika u Bosni i Hercegovini.

U Stranci pravde i pomirenja i meni lično imate prijatelje i podršku da ustrajete na tom nimalo lahkom putu i već na narednim parlamentarnim izborima preuzmete odgovornost za vođenje države i njenog daljeg ozdravljenja.

Mahsuz selam,

potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije

narodni poslanik

predsjednik Stranke pravde i pomirenja, akademik Muamer Zukorlić

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker