Zukorlić čestitao Bajdenu: Zapadni Balkan je čvorište svekolikog mira u Evropi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novoizabranom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država njegovoj ekselenciji Joeu Bidenu

zukorlic biden bajden

{module Oglas 0 – 2020}

Č E S T I T K A

Uvažena ekselencijo,

u svoje lično ime, u ime Stranke pravde i pomirenja i mog naroda upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom historijske pobjede na proteklim predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ovi izbori, održani u nesvakidašnjim uvjetima opće svjetske krize izazvane pandemijom Covida-19, dokaz su da građani SAD-a većinsko raspoloženje vide u demokratskim tekovinama poštivanja civilizacijskih vrijednosti koje uspostavljaju ravnotežu u svijetu. Vaša pobjeda uliva nadu da će se položaj doseljenika i manjinskih zajednica u SAD-u znatno poboljšati, među kojima je i brojna bošnjačka zajednica.

{module Oglas 1 – 2020}

Nadamo se da ćete Vi i Vaš tim povratiti i ostatku svijetu vjeru u održanje te ravnoteže, s posebnim akcentom na Zapadni Balkan kao čvorište svekolikog mira u Evropi, gdje je neophodno dovršiti procese dijaloga među narodima koji će dovesti do općeg pomirenja na principima pravednosti i međusobnog uvažavanja.

S vjerom u Boga i nadom u bolje sutra, želim Vam puno uspjeha u obnašanju jedne od najodgovrnijih funkcija u svijetu i snage da se izborite za mir, ekonomsku stabilnost i prosperitet kako Sjedinjenih Američkih Država tako i cijeloga svijeta.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker